View Single Post
Staro 16.03.2015., 10:23   #18
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor zupy Pregled postova
Zadnje vrime i nedaju karticu nego neki svoj box koji radi na cs principu (uzimlje ecm-ove sa njihovog servera koliko sam ja skužio) tako da nemožeš ništa se igrati tu.
Ako se dođe do kartice ci cam u biti i netreba ako se ima neki e1/e2 box sa c tunerom jer ista može raditi i preko sw camova a onde igre se tek otvaraju
Otišao si predaleko Ideja je legalno gledati sadržaj.. A to što ne daju karticu/cicam to je samo u HR tako debilno. Čini se da je jedino T-HT shvatio kako se to treba raditi. Mrzim STB-ove i ne vidim razloga zašto bi morao imati baš njihov STB i baš njihov dodatni šugavi daljinski ako želim gledati sadržaj. A o cijenama i kvaliteti tog dodatnog sadržaja da i ne pričam. Samo smo mi dovoljno glupi da plaćamo 100 kuna mjesečno za šaćicu SD kanala. Bitno da su Arene u HD-u da mogu gledati nobelovce kako trče za loptom. Fuj...

No to sam samo ja

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Imam DVB-T, Terratec XXS i od tih programa, na istom kabelu, hvatam samo HRT1, HRT2, RTL i Novu. Ostalo ništa, zato mi i nije jasna cijela situacija. Trebam li DBV-C karticu za komp da mogu snimati na komp ili što mi treba...
Ne znam kako BNet distribuira svoje usluge. Tu će ti morati odgovoriti netko tko više zna o tome. Ja ti eventualno mogu reći koji software bi ti mogao pomoći realizirati ono što želiš. Onaj DVBLink radi i na Synologyu:
http://dvblogic.com/en/software/synology/