View Single Post
Staro 15.03.2015., 20:16   #16
zupy
Premium

zupy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Probaj skenirati analogni dio signala da vidiš kako stojiš s njim - sami dvb-c digitalni tuner ti ne rješava ništa vezano uz digitalni dio zbog kodiranog digitalnog signala.

Citiraj:
Nije tako ni komplicirano. Pod uvjetom da njihova kartica i CAM modul rade s DVB-C karticom (što ne bi trebao biti veliki problem), sve što treba je DVBLink:
http://dvblogic.com/en/software/wind...link-tvsource/

Nakon toga se u Windowsima pojavljuje virtualni tunner kojeg Media Centar i ostali programi vide kao regularni i trebalo bi biti poprilično jednostavno to sve podesiti. Ovo nisam nikada probao ali imao sam u planu upogoniti DVB-S2 + CI + MaxTV CICAM i karticu. To nisam nikada napravio ali ima na satelitskom forumu (jednom od ona dva, nisam siguran na točno kojem) post u kojem čovjek kaže da je probao i da radi. Ja sam to sve skupa strpao u televizor pa od tamo gledam i snimam MaxTV...
Zadnje vrime i nedaju karticu nego neki svoj box koji radi na cs principu (uzimlje ecm-ove sa njihovog servera koliko sam ja skužio) tako da nemožeš ništa se igrati tu.
Ako se dođe do kartice ci cam u biti i netreba ako se ima neki e1/e2 box sa c tunerom jer ista može raditi i preko sw camova a onde igre se tek otvaraju

Zadnje izmijenjeno od: zupy. 15.03.2015. u 20:22.
zupy je offline   Reply With Quote