View Single Post
Staro 14.03.2015., 19:16   #11
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Fotke.

Poslikao sam sva oštećenja.

Željac, mislim da je sad stanje kao s gradacijom 80, tak da bolje onda da počnem odmah sa 110tkom, a prije toga užicam negdje piljevine i zašpahltam ova oštećenja s mješavinom laka i te piljevine kak fanatik kaže. Kak to zvuči?

Sadašnji plan je:

Kitanje, 110 brušenje, prva ruka laka, 180 brušenje, druga ruka laka, 200 brušenje, po potrebi još jedna ruka laka?

Kaj da radim s razmakom parketa od zida? Budući da parket više nije zaljepljen mislio sam to nafilati s pur pjenom da mi se opet pločice ne razmaknu.

Po ovom kaj Željac kaže računica mi je za prvu, manju sobu sa slike (3x2,5m^2): 200kn dan brusilice, 3x30kn brus papir, 200kn laka. Cirka 500kn. Majstor po 60kn bi me ispao 500kn.
Nekako ne vjerujem da će mi majstor to dolaziti dva put raditi za 200kn marže

Mislio sam u istom šusu riješiti i hodnik, 4,1x1,9m^2. To bi još bilo 215kn laka. Računao sam 375kn/m^2=27kn/m^2 laka. Dve ruke.

To bi onda bilo 715kn vs 920kn za majstora. Nije neka lova ali i dalje bi htio to sam probati napraviti.

Kaj se laka tiče vi bi rekli onda kromodem. Zar ne smrdi to ko kuga tjedan dana? Kolko je skuplji vodeni da se ide u tri ruke?
Išao sam baciti danas oko tu u lokalni concolor (boje i lakovi) ducan, ali je radio do 14.

Za lakiranje valjak, kist? Valjak kao ostavlja mjehuriće, kist dlačice. Kolko su valjci uopće? Pretpostavljam da bi jedan valjak bio dosta za jednu ruku laka?
hash je offline   Reply With Quote