hehe pa nisu diesel motori vise tako glasni Renaultovi se manje vise i necuju stojis pored Megane-a 1.9dci i pitas se je to diesel ili benzin

(ovaj novi model)
Opel i diesel motori nikada nisu isli jedno s drugim ali nije bas da su toliko losi to sve sada zavisi i o vozacu jer ono
krenuli moj stari i tetak sa dva ista auta isti motori jednako imaju u rezervaru istim putem od tovke a do tocke b tetak vise od pola rezervara pojeo stari je od tocke a do tocke be i nazad od a do b manje od pola,,,,,, i sad kako je to onaj vozio?? heh tko zna no takva voznja ubija motore, i jos pogotovo kad prelazis sa benzinca na diesela a nikad ga prije nisi vozio hehe pa ako si malo losiji vozac i treba ti koji mjesec da se priviknes pa-pa motor
ali cinjanica je da su diesel motori jaci i bolji od benzinaca i manje trose (oke to kod opela nije slucaj) ali u vecini je tako
hehe da bas je tako bilo stari pivo dok ja vozim,,,,,,, (pisao sam kako sam to vozio, al fora je u tome da jesam vozio je da nie bilo na cesti par godina ali vozio sam

)