Citiraj:
Autor de sign
Da još malo svjedočim o H1.
Bilo je unazad 3 mjeseca problema. Kad sam popizdio i nazvao ih da mi se nesmiju spajat na router i mijenjat postavke, otada mi se (po logovima) nitko nije spajao osim onda kada je bilo problema.
|
Zasto bi ti se itko spajao ako nije bilo problema? To je uistinu cudno.
Ali ono sto sam ja iskusio je da i oni, kao i vecina firmi nisu bas najbolje povezani, pa recimo ako si danas prijavio problem, i sutra opet zvao, to su 2 razlicita covjeka koji rjesavaju isti problem, i mozda onaj od jucer radi na rjesavanju toga, kao i ovaj danas. Cak i kad se problem rijesi nekad ovaj drugi nezna pa ga ide rjesavat

(znam jer sam ja neke probleme s telefonom imao pa su me zvali nakon sto su me vec zvali da potvrde jeli problem rjesen

).
Citiraj:
Na početku je moja mreža bila sposobna propustit 3.2MB da bi se došlo na teoretskih 2.5. Pretplata je na 20.
Lik je nakon moje prijave kvara jednostavno spustio moj profil uz prigodno objašnjenje da moja mreža ima problema zbog loše infrastrukture.
S obzirom da se radilo o bonus promociji maksimalne propusnosti prvih 3 mjeseca, nije mi se dalo ulaziti u raspravu sa likom koji mi je spustio profil.
|
placas 20, imas samo 2.5? Kako mozes bit s tim zadovoljan :P
Sto se tice tog smanjivanja profila, da, nadju se takvi i to im je rjesenje za sve probleme. Smanji profil i to je to.
Citiraj:
Svaki, ama baš svaki slučaj je rješen u rekordnom vremenu. Kad nazovem, odmah se spoje i provjere stanje. Ako tada ne mogu rješiti, zovu me isti ili drugi dan i traže povratnu informaciju. Ostavili su mi dojam kao da jedva čekaju da ih netko nazove sa problemom. 
Gore sam spomenuo da uračunaju probleme sa konekcijom tj. oduzmu to od mjesečnog računa. Nisam navikao na takav tretman kod naših tvrtki pa sam još uvijek u pozitivnom šoku.
Eto, iskreno od mene a sve možete provjerit i sami.
|
Slicno iskustvo kao i kod tebe, samo eto, meni je i tcom smanjio bio racun kad sam imao problema