Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 13.03.2015., 23:12   #1455
de sign
Premium

de sign's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Da još malo svjedočim o H1.

Bilo je unazad 3 mjeseca problema. Kad sam popizdio i nazvao ih da mi se nesmiju spajat na router i mijenjat postavke, otada mi se (po logovima) nitko nije spajao osim onda kada je bilo problema. Problema je bilo. Nisam ni skužio u realtime koliko puta se veza prekidala i ponovo uspostavljala.
To se pojavljivalo 1-2 puta mjesečno. Fora mi je da su na svaku moju prijavu takvog kvara smanjili mjesečni račun za cca 5kn. Meni to puno znači u procjeni firme.
Ali nastavio bih sa negativnostima. Na početku je moja mreža bila sposobna propustit 3.2MB da bi se došlo na teoretskih 2.5. Pretplata je na 20.
Lik je nakon moje prijave kvara jednostavno spustio moj profil uz prigodno objašnjenje da moja mreža ima problema zbog loše infrastrukture.
S obzirom da se radilo o bonus promociji maksimalne propusnosti prvih 3 mjeseca, nije mi se dalo ulaziti u raspravu sa likom koji mi je spustio profil.

A sada pozitivno.
Svaki, ama baš svaki slučaj je rješen u rekordnom vremenu. Kad nazovem, odmah se spoje i provjere stanje. Ako tada ne mogu rješiti, zovu me isti ili drugi dan i traže povratnu informaciju. Ostavili su mi dojam kao da jedva čekaju da ih netko nazove sa problemom.

Gore sam spomenuo da uračunaju probleme sa konekcijom tj. oduzmu to od mjesečnog računa. Nisam navikao na takav tretman kod naših tvrtki pa sam još uvijek u pozitivnom šoku.
Eto, iskreno od mene a sve možete provjerit i sami.