View Single Post
Staro 13.03.2015., 19:23   #1875
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005

Dosad mi je od njih sve došlo uredno i nepoderano, ali malo starog papira, novine 24 sata i veliki komadi stiropora niti dovoljno štite niti dobro izgledaju. Zadnji put su mi napajanje i ram malo letjeli unutar veće kutije.
mislim da to niti jedna trgovina u hr nema, bar ja nisam doživio :S

očito je to malo preskupo kod nas... ak se dobro sjecam, ja sam prije u metrou ili baumaxu ne znam gdje više kupovao one folije sa mjehurićima, mislim da 5m košta oko 50kn...ono uglavnom za jednu trgovinu koja šalje puno paketa da je to ipak malo ipak previše love za "sigurnost"...papir, stiropor ako ima, osigurati sve i amen... pa opet ni da ce ti napajanje koje ima orginal kutiju krepati jer se malo ljulja u jos jednoj kutiji...-->
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Volio bi da nabave vrećice s mjehurićima i pjenu/stiropor za pakiranje. Mislim na ovakve stvari za zapuniti paket:

Dosad mi je od njih sve došlo uredno i nepoderano, ali malo starog papira, novine 24 sata i veliki komadi stiropora niti dovoljno štite niti dobro izgledaju. Zadnji put su mi napajanje i ram malo letjeli unutar veće kutije.
mislim da to niti jedna trgovina u hr nema, bar ja nisam doživio :S

očito je to malo preskupo kod nas... ak se dobro sjecam, ja sam prije u metrou ili baumaxu ne znam gdje više kupovao one folije sa mjehurićima, mislim da 5m košta oko 50kn...ono uglavnom za jednu trgovinu koja šalje puno paketa da je to ipak malo ipak previše love za "sigurnost"...papir, stiropor ako ima, osigurati sve i amen... pa opet ni da ce ti napajanje koje ima orginal kutiju krepati jer se malo ljulja u jos jednoj kutiji...
FRipper je offline   Reply With Quote