View Single Post
Staro 13.03.2015., 19:19   #4859
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor shibi81 Pregled postova
Ukljucio je neki uređaj u uticnicu
E s tim se mjeri. Ovaj dio sam pitao mathewa.
Sto se tebe tice, neznam kojom logikom ti na 5db ili cak 12db atenuacije nemozes imat 30. Sve se meni cini da oni tebe ne zele trenutno prebacit na vdsl zbog interne politike ili neceg drugog.
Sto se tice da se modem nije spajao na centralu, vjerojatno ga nisu vidjeli na acs-u da povuce postavke. To se i meni dogadjalo kad su dolazili. Nije to do tebe to njima sustav zajebaje.
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Nisu strasni, jesam 1.56km od centrale
EDIT: ovo je screengrab iz routera:http://snag.gy/Sh9eR.jpg
Znaci oni dobiju 10.02 MBit rezutat kad mjere online.
Vec ti je receno bilo. Ako imas 35db atenucije na 1.5km onda ti nesto puno ne stima s linijom i to bi se trebalo popravit jer te stvari ne idu skupa. Znaci ili imas 35db atenuacije i puno si dalje od centrale, ili si toliko od centrale pa je linija sje*ana i treba je popravit.
Mozda ti imas centralu blize ali nisi na nju spojen.
Na 35db atenuacije 10 bi ti i bio nekakav max.
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Kad je već donio "pravi uređaj" (a počeli su koristiti i kineska smeća umjesto Acterni i sl.) - onda je mogao i gledati na kojoj udaljenosti je problem kad je već samo toliko udaljeno jer se ovisno o prikazanom grafu može identificirati koji problem je u pitanju i gdje.
Sumnjam ja da oni to sve vide il znaju ocitat. Lik kad je meni mjerio gleda mjerenja i nije mu jasno sta ne stima, vidi prekid linije i 2-3 puta pokusava dok ga ja nisam pitao jeli mako spliter.... Sto reci...
sandokan111 je offline   Reply With Quote