'
Ovo je zadnji post o Bose-u od mene.
Tko hoce procitati izvrstan faq o Bose, o cijenama,nacinu poslovanja i svim detaljima :
>>> click <<<
Postoji jedna izvrsna stranica koja dobiva sve podatke koje firme ne priznaju rado iz citave industrije. Ima posebnu storiju o Bose-u od bivsih djelatnika. Stranica je stalno pod nekakvim pritiscima, posebno od auto industrije, pa je svako malo skinuta, no s vremena na vrijeme opet se pojavi nazad :
http://www.intellexual.net/bose.html EDIT : Proradila je ponovo danas
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett Audiofilija mi je hobi, i da sam se prema ovome svemu tako odnosio, ne bi preporučao Bose (zapravo ne bih ni svraćao na ovaj forum).
|
PCE je jedini domaci forum kojeg citam jer ordiniram samo na stranim usko tematski veznima. Ali ne vidim razloga za podcjenjivane PCE kao pukog PC hardweraja gdje se samo uzgajaju ljudi koji nemaju bas nikakvih drugih znanja i aspiracija.
Jos od BBS audio foruma sjecam se da je vremenom od vrhunskih i argumentiranih debata pocelo se pretvarati u gomilu gluparanja. Samo tog nije bilo dok su se ljudi potpisivali sa imenom i prezimenom sto je bilo obavezno za BBS
Cim su dosli avatari i nick-ovi, odma je i razina pala dole.
Ono sto sam vidio na nekim trenutnim audio forumima bas i ne govori nesto bolje. Gomila citaca domacih casopisa koji barataju sa pojmovima i iskustom koje nije uopce njihovo, da ne govorim o besmislenim ciframa.
Mene bas veseli dati neki podatak nekome tko uopce ne stremi visem audiju a samo mu treba mali poticaj da pocne