View Single Post
Staro 13.03.2015., 00:02   #1872
sandokan111
Banned
 
Datum registracije: Dec 2013
Lokacija: ST
Postovi: 950
Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
Care ja ne znam zašto si se ti našao prozvan, ali imam lagani feeling da ti se to često događa
A cuj, to je problem kad izreces nedoreceno pa dobijes odgovore koje mozda i ne ocekujes, a kako sam u vezi ovog bio najvokalniji, ocito je da sam ukljucen u njega. Sljedeci put se mozda radje referenciraj na kog se sto odnosi pa nece bit tak valjda.
Citiraj:
Ja ne prodajem nikakav mindset, i ne mislim se s tobom pozivati na to koliko je tko hardvera u životu reklamirao, to mi je onak djetinjasto.
Ono što si ti propustio zaključiti iz mog prijašnjeg posta je da i kupac treba biti razuman i razmisliti prije nego se počne pozivati na zakon i biti neugodan da li je to u određenoj situaciji doista potrebno i da li je uopće u pravu.
Pa prodavao si mindset. A kako si sad rekao, i kupac i trgovac imaju prava. Ono sto sam ja iznosio ni u jednom slucaju nije izlazilo van tih prava. Ono sto si ti iznio da je "50/50" i ono sto su prije iznijeli je bilo van tih prava, kao i referenciranje da ce trgovac kalkulirat s rjesavanjem itditd.
Citiraj:
U određenim situacijama se mora i "đonom" ići, ali to je zadnje riješenje i nakon toga ta ista trgovina/servis me više sigurno neće vidjeti.
Da istina, samo ja nijednom nisam zagovarao ici "djonom". Samo kad se trgovca iz prve upozna da znas svoja prava, stvari teku puno korektnije s obe strane.
Citiraj:
S obzirom da prvi post nije imao veze s tobom ne kužim zašto stalno uspoređuješ/dovodiš u pitanje moje znanje prava potrošaća s tvojim?
Na ovo sam odgovorio jel, mozda da se referenciras pa nece bit zabune.
Citiraj:
Ona 3 primjera su dovoljna da ti svaki trgovac napravi muku oko ostvarivanja svog jamstva ili ti riješi bezbolno iste i tebi bi to prvom trebalo biti jasno s obzirom da sam navodiš da imaš poprilično iskustva u tom procesu.
Pa bas zato sto mi je jasno nema nikakvog nacina da ti trgovac napravi muku, a ti da s i upoznat s tim bi i sam to znao. Dakle, kakvu ce ti tocno muku napravit s ta 3 primjera?
Ono sto ti je nejasno u ovom svemu mi se cini je isto kao i s trgovanjem gdje on kalkulira s kupcima. Recimo ovo "jedva primjetno ostecen". Takvo sto ne postoji. Ili je ostecen ili nije. Nema "tesko primjetno". Isto ide i s jamstvom i racunom. Racun je nebitan, jamstvo ili imas ili nemas.
sandokan111 je offline   Reply With Quote