Tema: Iskon
View Single Post
Staro 12.03.2015., 09:28   #1960
Froxie24
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Danas mi je trebao doći vdsl router od Iskona.
Zovem ujutro Overseas i kažu mi do 12h ćete router (paket) dobiti.
Onda zovem u 14 pa u 15h i ova nadasve profesionalna tvrtka mi govori;
"Slučajno vaš paket nije stavljen u kombi, isporuka će biti sutra". Nisu mogli organizirati drugi kombi kada su vidjeli da im je moj router ostao u skladištu. Ma koja usluga od Overseasa.

A odgovor i copy-paste "Pošiljku ćemo Vam svakako isporučiti sutra. Još jednom Vam se želimo ispričati radi prouzročenih neugodnosti. Svakako ćemo se truditi da slične situacije svedemo na minimum. Zahvaljujemo vam na Vašem e-mailu, jer svaka reakcija kupca, bila ona pohvalna ili ne, služi nam kako bismo poboljšali uslugu.
Unaprijed hvala na razumijevanju
"
Sanja *
Overseas Trade Co.Ltd.d.o.o.

Tko zna koji fw će imati moj router, vjerojatno neki stari (bolji).
Ja sam 1.3.2015. podnio zahtjev Iskonu. 2.3.2015 su poslali ugovor preko Overseas-a da stigne po dogovoru do mene 2.3.2015. Po trackingu svaki dan do 7.3.2015. Ispis u jutro je bio: "Pošiljka stavljena u vozilo za dostavu" a svaku večer: "Pošiljka nije uručena, dostavljač nije stigao" i stari nazove prvo overseas ovo ono pa onda ponovo Iskon kontaktira kao da odgode dostavu Overseasom pa neka pošalju poštom ali bez hitnog povratka tako da stigne pročitati ugovor prije potpisivanja. Ali eto meni vrag nije dao mira pa ja lijepo poslao mail Iskonu da mi u pdf formatu pošalju čitav ugovor, stari pročitao i kad potpiše skeniram sve i pošaljem nazad na mail. Tko će više vjerovati tim poštanskim i dostavnim uslugama u ovo moderno vrijeme. Što se tiće papirologije mail je mila majka a ove drangulije ćemo morati još trpiti dok netko ne izumi teleporter za takve stvari pa ćemo u privitku maila moći "downloadirati" i rutere.
Froxie24 je offline   Reply With Quote