View Single Post
Staro 12.03.2015., 07:26   #2423
žoss-3
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Mi bi trebali iz ovog minimalizma kaj ti napiše pogodit kaj se tebi događa s kompom.
Daj napiši kak je komp spojen. Da li možeš gledat TV preko Kodija?
Možda ti nije otključan port u routeru za Kodi.
Mislim nagađam onak bezveze. Zato ti nitko niti neće niš napisat jer nemamo kristalnu kuglu da vidimo kaj ti se događa. Ak si primjetio ti si jedan od rijetkih kome ne radi, znači da je velika vjerojatnost da si nekaj sprčakl.
A pitanje je KAJ?
Gledaj, imam pet banki i samouk sam na kompjuteru. Kupio sam zbog klinaca android media player i na njemu prvi puta došao u kontakt sa XBMC-om. Pomoću google-a sam ga doživio kao izuzetan komad softwera i pokušavam ga potjerati i na media playeru i na kompu. Proučavao sam tutoriale na Youtube-u, logirao se na forumima, ali naprosto mi fali nešto u proceduri da kodi profunkcionira. Preko kompa bi mi bilo bitno da mogu gledati TV dok klinci divljaju na plejki i da se pogleda neki film ili serija. Of course i dokumentarci. Medija player i komp su mi žicom spojeni na router i nemam blage veze o otključavanju porta za Kodi. Eto. Ako sam štur u objašnjenjima, to je zato jer neznam što trebam navesti. Mislio sam da su podaci iz moja dva gornja posta /2405 i 2407/ dovoljni.
žoss-3 je offline   Reply With Quote