View Single Post
Staro 11.03.2015., 01:22   #70
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
Koliko košta slanje paketa nazad njima na reklamaciju? S kojom službom šaljete?
evo ti onaj tip

Citiraj:
Evo gotov proces reklamacije (Alzashop), pa da javim dojmove.
Kartica poslana njima 28.1.2015, 170 kn poštarina (jer je isla kao pismo a ne kao paket, paket se mora slati preko carine i ne moze preko bilo koje poste (?) pa mi se nije dalo zezati)
30.1. su e-mailom potvrdili primitak reklamacije, na češkom. Al shvati se uz google translate. Status claima se promjenio online na "Goods have been tested and sent to supplier to resolve the claim"
11.2. su se javili uz isprike sto toliko traje i da mole za jos malo strpljivosti, cine sve sto je moguce da claim bude rješen asap...
14.2. status claima se promjenio u Settled, the goods have been sent via carrier.
Međutim, nije dosao nikakav mail sa detaljima settlementa, sta su tocno napravili, itd, pa sam im poslao upit. Odgovorili su 2 puta istu stvar "we are sorry, it has been settled, it is on its way". Imam dojam da bas ne govore engleski XD
Uglavnom, dali su mi tracking number na kojem je pisala kriva masa posiljke (0.60 kg, a bilo je 1.3 kg kad sam ja njima slao), pa sam se malo zabrinuo. I taj online tracking je ocito bio kriv; jucer 18.2. je na njemu pisalo da je posiljka u Bratislavi, a ja dodem doma s posla i kartica me ceka. Dali su mi novu karticu, u mojoj staroj kutiji u kojoj sam im slao na reklamaciju. Nova kartica zasada radi bez ikakvih problema i nadam se da je to to.
Sve u svemu pozitivno iskustvo, s obzirom na okolnosti mislim da to nije niti puno vremena, jedino bi mogao biti problem ako nesto pođe po zlu pa njima to objasniti jer ocito bas ne kuze uopce engleski. Ali dobro, ja sam morao ici sve to preko alza.cz (češki section stranice) a ne alzashop.com, mozda tamo imaju drukcije ljude.
Eto nadam se da bude nekom od pomoci.

^repost radi nove stranice

Nisu mi nadoknadili postarinu, ne. Nisam nasao nigdje nista o tome a nije mi se dalo s njima prepucavati s obzirom na to kolko lose komuniciraju. Ali su ofc platili postarinu kad su slali nazad
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote