Citiraj:
Autor toshiro
Ja i dalje vidim status linije.
Kako to funkcionira sa firmware-om? Žališ se pa ti oni stave novi?
Jer ja očito imam stari firmware.
|
zivkaš 7 puta dnevno jer ti neka usluga ne radi. i nakon šta 4 szk-ovca kažu "neželi mi se spojiti" i "proslijedit ćemo dalje" onda netko tko može nešto actually i napraviti se uhvati tvog routera pa stavi novi fw.
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
[/IMG]
U centru kod carere.
Firmware je 1.00 i nisam jos primjetio da puca veza
|
lucky bastard. ja sam na centeneru.
kod mene je priča sve samo ne ugodna. da su bili samo moji starci, počupali bi sve i bacili kroz prozor.
kronologija moje balade (2.5 dana bez neke od usluga)
1) stiže router.
2) stiže poruka da mi je usluga prebačena.
3)stavljam novi router. spaja se na adsl, i ne radi ništa.
4)vraćam stari router. ne radi telefon.
ovdje sam počeo zivkat szk. bilo navečer
5)umrlo sve, jer sam prebačen na vdsl.
6)novi router se synca na vdsl, ali i dalje ništa ne radi.
sad zivkam szk (negdje ujutro)
7) zivkam szk opet.
8) zivkam szk opet popodne jer sam u međuvremenu vidio da mogu iz routera pingat ip adrese ali ne mogu na net. pa sam skužio da mi "vdsl_internet" stoji disabled, a svi ostali "vdsl_nešto" enabled.
9)provodim cca sat i pol na telefonu dok su mi konfigurirali i konfigurirali i resetirali router. pusa curi koja je to radila, stvarno je bila simpatična, bio bi ju zvao na cugu da sam mogao.
10) proradi net na cca 15 minuta dok nije prošao zahtjev da mi se router prebaci u bridge. cura sva vesela "evo uspjela sam sve radi".
10a) također radi i telefon.
11) net umre jer sam prebačen u bridge, ali prespojim ga na wan port mog routera i opet se spoji. divota.
11a) poslat će mi sutra tehničare da testiraju brzinu u ormariću.
12)ujutro idućeg dana ne radi telefon.
13) zivkam szk i hebem im mater pristojno.
14) sve umre da dobrih pola sata, router se jedno 20 puta resetirao, očito su se igrali.
15) net proradi.
16) net umre. jer sam dobio nove!!! pppoe login podatke (zašto ???!!) koje su poslali na email NAKON ŠTA SU IH PROMIJENILI!!! DEBILI. dobro pa imam net na mobu.
17)usput umre i telefon jer eto. da ne bude dosadno.
17a) moj router se ne želi spojit s novim login podacima.
18) trebalo je samo restartat modem.
tu smo sad.
u očekivanju godoa.
inače jednostavan način dedukcije dal imate stari ili novi fw. na starom fw-u su ledice za telefon bile ugašene , a blinkale bi kad se razgovaralo. na novom fw-u svjetle stalno i blinka kad se razgovara.