View Single Post
Staro 10.03.2015., 15:50   #1487
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor de sign Pregled postova
Postoje neke osnove koje su vezane za zakone fizike i biologije koji predvidljivo djeluju u 95% slučaja. Da njih nema današnji sport ne bi ni približno ličio na sebe.
Pa to je jasno.

Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Ok, vidim da nema smisla pisati više. Ja se ispričavam na "krivim" informacijama. Samo vi dajte po svome i kako mislite da je najbolje Da se razumijemo, to nisam ja osobno izmislio sve ovo što sam napisao, da ne ispadne da sam ja neki stručnjak i da pametujem (još masu toga ni sam ne znam). Imate masu članaka za sve to pa pročitajte malo.
Nisu krive info., niti te itko optužuje ili napada (ako sam ja to napravio, nisam namjerno niti htio, pa se ispričavam), ali razgovor i rasprava ako je kvalitetna uvijek dobro dođe, nema se tu šta "neću ja više pisati" "nema smisla" "ti si glup ja sam pametan" i te fore, nitko ne zna sve, učimo stalno. Samo smireno i će da razgovaramo i raspravljamo kako spada!

na drugu stranu; jučer radio čučanj, i stavio 200kg i sav gym se okupio iza mene i u ogladalu ugledam lika kako vadi mobitel i uperi u mene, i kasnije mi kaže sestra kako me slikao i slao njoj i neke priče izvodio.. jeste imali slične situacije i kako ste to riješili? čisto me zanima? da ga vadim na parking i vozim kroz ruke tj. noge pošto su jače jelte hahah ili wat?

a smiješna strana svega, nakon tog istog 200kg čučnja, benchao sam 90kg i ekipa me gleda i nikome nije jasno di vadim snage za to. nije dugo trebalo da me vlasnik teretane pita koja je kemija u igri haha kako sam se slatko nasmijao na to. već su me prozvali i svaki puta kada uđem u teretanu, samo lete pitanja ako sam uzeo "drogu" za trening haha.
Toorop je offline   Reply With Quote