Citiraj:
Autor de sign
Postoje neke osnove koje su vezane za zakone fizike i biologije koji predvidljivo djeluju u 95% slučaja. Da njih nema današnji sport ne bi ni približno ličio na sebe.
|
Pa to je jasno.
Citiraj:
Autor Mogy
Ok, vidim da nema smisla pisati više. Ja se ispričavam na "krivim" informacijama. Samo vi dajte po svome i kako mislite da je najbolje  Da se razumijemo, to nisam ja osobno izmislio sve ovo što sam napisao, da ne ispadne da sam ja neki stručnjak i da pametujem (još masu toga ni sam ne znam). Imate masu članaka za sve to pa pročitajte malo.
|
Nisu krive info., niti te itko optužuje ili napada (ako sam ja to napravio, nisam namjerno niti htio, pa se ispričavam), ali razgovor i rasprava ako je kvalitetna uvijek dobro dođe, nema se tu šta "neću ja više pisati" "nema smisla" "ti si glup ja sam pametan" i te fore, nitko ne zna sve, učimo stalno. Samo smireno i će da razgovaramo i raspravljamo kako spada!
na drugu stranu; jučer radio čučanj, i stavio 200kg i sav gym se okupio iza mene i u ogladalu ugledam lika kako vadi mobitel i uperi u mene, i kasnije mi kaže sestra kako me slikao i slao njoj i neke priče izvodio.. jeste imali slične situacije i kako ste to riješili? čisto me zanima? da ga vadim na parking i vozim kroz ruke tj. noge pošto su jače jelte hahah ili wat?
a smiješna strana svega, nakon tog istog 200kg čučnja, benchao sam 90kg i ekipa me gleda i nikome nije jasno di vadim snage za to. nije dugo trebalo da me vlasnik teretane pita koja je kemija u igri haha kako sam se slatko nasmijao na to. već su me prozvali i svaki puta kada uđem u teretanu, samo lete pitanja ako sam uzeo "drogu" za trening haha.