kresimirSM, iako u BUG-u nisu popljuvali Companion, svejedno smatram da su neznalice i prilično sam uvjeren da ih ne treba previše slušati.
Kao prvo:
Citiraj:
Uglavnom Logitechovi su dobili Bug preporuku, a pod plus su stavili: Odlican zvuk, oprema, konstrukcija, snaga! MINUS:Nespretno smješten glavni prekidać! DOJAM: Izvanredni zvučnici,međutim adekvatno i koštaju!!!!
|
Dok sve otprilike stoji, Logitech ne pružaju odličan zvuk. Tebi bi se vjerojatno svidio, kako se čitav zvuk svodi na bas. Taj bas je jak ali muljav i nedefiniran. Sateliti su slabašni, lako odlaze u izobličenja i teško pokrivaju spektar kojeg bi trebali pokrivati. Companion to radi drastično bolje. Logitech zvukovno predstavljaju tipičan primjerak neukusnog hip-hop sustava za auto!
Citiraj:
Pritom nas smeta da Bose nigdje nije prikazao njihovu stvarnu snagu niti se ona moze naci ni na internetu. To nije slucajan propust vec markentiski potez, ali drzimo da ipak nije uredu da firma ovakvog imena to skriva.
|
ali drzimo da ipak nije uredu da firma ovakvog imena to skriva. ???
Neznalice. Ta firma takvog imena već godinama namjerno skriva svoje specifikacije i otprilike je njezin zaštitni znak, i oni provale ovako nešto.
Što će biti slijedeće? "Iznenađeni smo da Mercedes, firma s takvim imenom, stavlja pogon na zadnje kotače!"
Citiraj:
Dok sam gledo onaj "review" boseovih zvucnika naletio sam na Altec Lansing MX5021!
|
Nisam čuo spomenuti model, no izgledaju itekako vrijedni razmatranja. Prema većini testova su jako dobri ako ne odlični, s tim da ipak imaju slabašan bas koji ne ide duboko.
No kad prijeđeš preko toga jer to zaista nije bitno jer slušatelji poput tebe uglavnom ne percipiraju dubinu basa već voluminoznost, mogao bi razmotriti i taj model koji ima fizikalne predispozicije za dobar zvuk.
AL model ima najveće satelite koje sam do sada vidio, sa dva mid-range drivera i jednim visokotoncem, te sa hrpom opreme (daljinski upravljač).