View Single Post
Staro 13.09.2005., 02:37   #62
kresimirSM
Premium

kresimirSM's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
...evo sve sam vise manje pregledo!
stvarno ste mi pomogli da malo dobijem nekakvu sliku o tim zvucnicima!!!!!!!!!!

A ja sam u međuvremenu pronaso Bug u kojmu su bili na testu!
Bili su na testu u 146 broju bug-a!
usporedno s njima su testirani Logitech Z-5500 i I-Trigue 5600!
Uglavnom Logitechovi su dobili Bug preporuku, a pod plus su stavili: Odlican zvuk, oprema, konstrukcija, snaga! MINUS:Nespretno smješten glavni prekidać! DOJAM: Izvanredni zvučnici,međutim adekvatno i koštaju!!!!

A sad cu toncno prepisat sto pise za BOSE!!!
Mnogima ce bose biti marka poznata samo po tome što im "para" uši u diskoteci ili na koncertu, no ovo renomirano ime prisutno je i u kucnoj akustici. Mi smo se pozabavili njihovim 2.1 kompletom nazvanim Comanion 3.
Na poćetku smo bili prilićno skeptićni vidjevši male dimenzije zvućnika, no Bose nas nije razoćarao.
Bas je definiran i razmjerno jak, a visoke frekvencije dobro se opiru izoblićenjima pri velikim glasnoćama. Pritom nas smeta da Bose nigdje nije prikazao njihovu stvarnu snagu niti se ona moze naci ni na internetu. To nije slucajan propust vec markentiski potez, ali drzimo da ipak nije uredu da firma ovakvog imena to skriva. Konstrukcija su i praktićnost na ocekivano visokoj razini. Glasnoca se regulira elegantnim rotirajućim prstenom na malom upravljaću koji se povezuje sa subwooferom, a komplet se ukljucuje i iskljucuje dodirom na povrsinu u sredini.
No usprkos visokoj kvaliteti zvuka i izrade, ne drzimo da je cijena zvucnika opravdana. Kod Bosea se velikim dijelom kupuje i ime, tako da ce Companion 3 u prvom redu zainteresirati sminkere.

PLUS:Kvaliteta zvuka,konstrukcija
MINUS:Ubitaćna cijena, skrivanje specifikacija
DOJAM:Izvrsno zvuče i dopadljivo izgledaju, ali pre visoke cijene
kresimirSM je offline   Reply With Quote