View Single Post
Staro 08.03.2015., 17:25   #722
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Ti si markirao crkveni vjeronauk ili etiku u školi?
Naravno.

Citiraj:
Pa jadni ti ljudi, danas je prilično gadno biti informatički nepismen, a kad vidim čega sve ima po firmi samo u kojoj ja radim vezano uz tu temu, mogu mislit kakva je situacija tek šire.
Nekome napraviš komp prvi puta i objasniš "nemojte klikat next, next, next" i nemojte dodatno niš instaliravat jer sam vam instalirao sve što vam treba u životu.

Dođeš drugi puta "Ali nije mi dalo da pogledam klip Suzana Mančić orošava važin bez da sam klikno na prihvati".

Citiraj:
Jednom su maltene plaće kasnile zato što žena u računovodsvu nezna unzipat datotetku, i milju sličnih gluposti...
Momentalno otkaz ili prisilno školovanje. U 21. stoljeću to je osnova pismenosti, kao i vozačka dozvola. Ne moraš bit šumaher, ali da se barem znaš otpeljat od točke A do točke B.

Citiraj:
Meni je iskreno žao takvih ljudi i uvijek im nastojim pomoći, no dobro, sto ljudi - dvjesto sisa, stara narodna.
Meni je isto žao, pa ajde, napravim kak se spada prvi puta i ne uzmem pare nego ono, plata i pijača ili tako nešto. Drugi puta odjebem i uputim na lokalni servis.

Citiraj:
Pardon, odoh malo u OT, ali lagano mi grinda gearove kad pročitam "Takve treba oderat, namazat, oporezivat, rape-at...etc.", a vidim u kakvoj bijedi ljudi žive u ovoj jadnoj državi.
Zapamti jednu stvar: ljudi se nauče onda i samo onda kad ih opališ po đepu. To je jedino što boli.
A ovo o bijedi nebi komentirao jer takvi ljudi ne drkaju po internetu po cijele dane i ne traže video od gorespomenute Suzane

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Oderao ti njih ili ne, svejedno najebeš. Ako im napraviš uslugu, onda si "dobar onaj mali od kompjutera, imam problem - zovi ga", a ako im naplatiš masno onda si "onaj kojeg smo masno platili, zovi ga bez obzira šta je ponoć u nedjelju"...
Ali da, u principu treba prvo pokazati dobro lice, pa šta bude.
Sve ovisi kako se postaviš i kakav ti je način poslovanja. Unaprijed kažeš svoje uvjete. A druga strana oće-neće.

Zato svima stavljam MSE ili BitDefender Free.
Brko je offline   Reply With Quote