View Single Post
Staro 13.09.2005., 00:06   #58
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by Visage
Kazu neki puno pametniji od mene da je danas vrijeme prirucnika a ne knjiga. Zasto neke ljude zabrinjava svaka dublja rasprava iznad povrsine uopcenih letecih komentara, te svaku takvu dozivljavaju kao svadju ili filozofiranje? Ovaj dio foruma se ujedno zove i audio, dakle obuhvaca sve sto taj termin znaci.
Općenito su mi rasprave o glazbi uvijek bile uzaludne. Ne postoji naj bolja pjesma jer nemamo svi jednak glazbeni ukus, ne postoji niti najbolji zvučnik jer ne težimo svi jednakoj koloraciji zvuka itd...
U redu mi je iznašanje vlastitog mišljenja ali prepucavanje i rastezanje teme na tri stranice, gdje svatko rafalno puca iz svojih oružja mi je...tražim blagu riječ...nepotrebno

Citiraj:
Originally posted by Visage
Zvucni spektar je vrlo egzaktan i vrlo se lako moze sasvim pristojno valorizirati, ocjenjivati, te adekvatnom terminologijom opisati i objasniti.
Uvijek me zanimalo zašto ljudsko uho kod izobličenog signala favorizira parne harmonike nad neparnim. Još nisam našao egzaktno objašnjenje...