View Single Post
Staro 08.03.2015., 12:44   #4727
seljak12
Registered User

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Masa ljudi ne zna da je ovo boldano smeće, sa možda iznimkom WD green i to ako imaš sreće da nađeš primjerak koji će raditi duže vrijeme bez prestanka. Ljudi se "zakače" na reklamnu forum "besplatan mobitel vrijedan 1000 kn", i onda misli "prodat ću ga barem za 800", a kad shvati da je to kitkat android sa samo 512 RAMa, kojeg se ljudi riješavaju za 300-400 kn jer je raditi na njemu mazohizam, onda ide "...e..ali ja ne bih to tako..".

Telekomi su nužno zlo i na tebi je da izabereš najmanje ako su ti njihove usluge neophodno potrebne (a jesu). Uvaljivanje smeća je princip rada. Ako netko to nakon svih ovih godina nuđenja pi****rija tipa "tablet za samo 300 kn", "mobitel za 18 kn", uz ugovornu obvezu od 24 mj sa nedorečenim i nedefiniranim stavkama nije shvatio, ima većih problema od neta/dsl/vdsl.

Ako nemaš drugog providera dostupnog, uzmi uslugu bez CB 24 ili 12 mj, plaćaj malo više mjesečno, ali svoj si čovjek i prekidaš kad ti se digne i/ili stigne konkurencija.
pa to je jasno svakon sa imalo soli u glavi da uvaljuju smece. ja sam 5 godina bez ugovora, a sa ponudama za produzenje me ne zovu vec 3-4 godine, nakon par glatkih od**ba s moje strane.

ali meni i slicnima je situacija takva da zivimo u selendri di znam da nikakva konkurencija nece doci jos godinama, pa za DSL smo tribali radit peticiju u selu hahaha

i onda gledam, 332Kn misecno za 20/2 ili 299Kn za 30/5 i nekakav mobitel za 100Kn koji ce staroj posluzit. za prodaju ga sigurno ne bi uzeo. meni je to ok, na papiru. da sam u malo vecem gradu nema Boga da bi potpisao.

ali vec sam pozalio ovaj ugovor, samo imam zakonski rok od 7 dana i sutra najvjerojatnije ide raskidanje, max 48 sati za vracanje VDSL-a, kako su obecali, je proslo. ali nisam nista ni ocekivao, u glasu tehnicara se ositilo da me samo zeli skinit sa ***ca.

Zadnje izmijenjeno od: seljak12. 08.03.2015. u 12:50.
seljak12 je offline   Reply With Quote