08.03.2015., 00:04
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Autor sandokan111
Nisam skuzio sto tocno? Jednom je max 10, drugom 20 na istu atenuaciju? Ova od 20 je nova pa si zato mislio? Da, ova druga slika je puno bolja parica nego prva. Iako vdsl ce ti i na drugoj radit opet s tom atenuacijom kako gledas po kalkulatoru. Na losijoj moze samo gore od toga.
Sumnjam da prikazuje krivo, ali lako moguce, necu iskljucuit tu mogucnost. Ali zasto mislim da nije jer je po adslu pokazao bolje nego ovaj kalulator. U pravilu, kako je kalkulator radjen s padom od 13.82 db/km sto je brojka dobijena nekim empirijskim mjerenjima (znaci cak nije ideala nego brojka s terena), pokazalo se da je i dalje kalkulator uvijek bolji nego stanje kod nas (mislim da je samo 2 puta netko stavio statse gdje je imao bolju paricu od kalkulatora). Al eto, necu iskljucit tu mogucnost.
Al ne mijenja to na stvari da bi ti vdsl i dalje radio kao po kalkulatoru na tu atenuaciju.
I da kuzis nema smisla kao sto sam ti rekao iz svog primjera. Nemoj se nista objasnjavat nego na svoju ruku trazi da ti naprave to kako je bilo prije, oni ce pricat da ce ti veza pucat, ti reci da oni to dignu na tvoju odgovornost il tak nesto. Jedino ce ti tako proc mislim.
|
O ovome pričam http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=840
Zbog toga sam cijelo vrijeme mislio da me mogu u centrali samo prebaciti i da ču imati veču max brzinu.
Neču ih zvati,nemam stvarno više živaca za njih,još da mi naprave da bude i gore onda ne znam što bi 
|
|
|