View Single Post
Staro 07.03.2015., 18:05   #21
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp

Paxton's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Nema tu šta prolazit, igra kad izađe, čekaj recenzije, čitaj forume i onda odluči hoćeš li kupiti.
Nisi ti prisiljen ništa kupiti niti preorderati.
I u kino kad odeš pogledati film prvo platiš pa gledaš, možda će film biti žešći crap, ali kog briga, neće ti nitko vratiti pare.

Takve stvari nemaju veze s fizičkim proizvodima koji moraju zadovoljiti određene uvjete, norme i specifikacije te imaju jamstvo.

Da, i ja se pitam o čemu pričamo kad ti jednu kompaniju koja proizvodi IGRE svrstavaš sa kompanijama koji izazivaju financijske krize u svijetu.
Stvarno se trebaš malo odvojiti od pc-a i možda pročitati koju knjigu, zajedno s ovim likovima koji glasaju po tim anketama.
Inače, dobar osvrt na tu nebulozu: http://www.ea.com/news/we-can-do-better

Ako ti je najgorih kompanije onda si fino čitaj ovo:
http://blog.vecernji.hr/ratko-martin...opasnosti-6388

Zanimljiva mi je ta cijela teorija da EA koji živi direktno od igara, uništava te iste igre i razne studije... :facepalm:
Ne, ja ne mogu dokučiti tu filozofiju.

Ako dobro radiš, profit dolazi sam po sebi, ne možeš štancati smeća od igara i voditi sasvim krivu politiku, a "ganjati profit", što će reći, EA itekako dobro zna šta radi i igrači su zadovoljni:

s**e mi se od vas laznih moralista "nisi ti nista prisiljen preorderati.."
-ne, nisam preorderao, vec sam je kupio par dana nakon izlaska i imam svako pravo ocekivati proizvod koji RADI koliko god to tebi bio stran pojam.
-usporedba s kinom ti je odlicna - no totalno promasena. kad ja odem u kino, film se uglavnom prikazuje na ekranu svih 90-100-120 ili koliko god minuta. nikad nije iskocila poruka "projector has stopped working" nit je teta na pultu rekla da probamo izac pa ponovo uci u kino.
-znaci ako proizvod nije fizicki, moze biti zadnji crap i to je totalno u redu?
-slijedeci put malo i procitaj post u potpunosti: nisam JA svrstao EA kao najgoru kompaniju u USA. niti su oni tu zavrsili bez razloga.
-sto se tice knjiga i pc-a - gledaj svoja posla.
-i ne - igraci nisu zadovoljni. no ocigledno ti nisi jedan od njih, ili si slijep.
Paxton je offline   Reply With Quote