Speedy zna sta prica! OPel je totalno cudna biljka, neki su zadovoljni, uglobalu je smece nevideno, imali u firmi obiteljskoj dva komad astri odjebali su za 6 meseci. Znma za dosta losih iskustava, nekazem da neeki nemaju dobrih i da vole opel it al statistika je takva kakva jest.
Unazad 15 godinma vozimo mazde, e to je auto. Kad napravi 300 000 a to je otprilike za godinu ipo do dvije odemo po novu. Ak se sta pokida to obicno ja sjebem!
No bez zezancije sad, svi znamo da su po kvaliteti trenutnop najbolji japanci od kojih toyotin diesel d4d rastura, trenutno je po cijeni benzinca i ima odlicne performanse. Mazda 3 takoder odlicna kupnja i odlican diesel. Ja nes pretjerano neljubim diesele ipak vise mi odgovara miris eurosupera98 u mojoj 323f.
Negativnost japanaac je kao sto kaze Zed ta sto se dvostruko carine zato sto neamaju proizvodnju u europi al su zato prvi poceli s 3 godine jamstva (mazda) i sad ih kopiraju pola europljana dok je gamad davala prije samo godinu dana, a danas neki jo uvijek daju samo dvije godine. Po meni je 3 godine standard. MIslim da su bez obzira na sve, japanska vozila bestbuy, iako iam i zgodnih europskih primjeraka (ali samo za oko).