Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 12.09.2005., 23:20   #13
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
eh to sa dieselom je nazalost u hrvatskoj normalno kad nam INA daje 85% vodu 15% gorivo,,,,,, a novi diesel motori imaju imaju brizgaljke koje bas i nepodnose lose gorivo.......

da FORD je bio i ostao kvalitetan auto,,,,, ti stariji pogotovo,,,,,, a to sto se tvom susjedu skroz nesto kvari heh ovisi je tko je vozio auto prije njega ili kako ga je on vozio ako je prvi vlasnik naravno da ce auto biti u banani ako se nebrines o njemu i vozis kao konj sto je slucaj sa vecinom vozaca (nazalost)

a sto se tice Renaulta od 100 000 koji sidu sa tekuce vrpce pitanje je srede dobit auto koji ti se nece kvariti haha 90% osobnih auta se kvare ko nis a i kvarovi su sve neki bjesni i sve vezano za elektroniku ili los materijale koje su koristili,,,,,,, dok su oni mali kamioni i kombi vozila sasvim uredu,,,,,,

i Focus se nece tako lako pokvariti moj tetak policajac vozi svog focusa ko policijski auto (a svi znamo kako policija vozi )
pa se auto drzi i nakon 5 god strasno jos se nije raspao,,,,,, je da diskovi odlaze na svakih 20 000km, da ga cisti svake desete boja je vec ispucala hrda ga hvata,,,,,, ali to je samo zbog nemara prema autu,,,,,,,

i da definitivno treba usporediti nekoliko auta i sve pa onda odluciti,,,,,,,

a sto se tice Wv-a sito sve bas isto do najsitijeg detalja dobijes u Skodi za puno manje novaca,,,,,,

e ja sam rekao da su renault motori prestrasni (citaj odlicni) ali da im je elektronika u k........ i nemoj mi govoriti o renaultu 4 i tim starim kramama u to su doba manje vise svi auti bilo kvalitetni ali mi govorimo o dansanjim autima i renault osim svog motora i sigurnosti nema vise nis jer materijali koje koriste, i kako sastavljaju te aute, ma to je jad i bjeda radio sam u renault servisu 3 godine i znam sa govorim kad recem da je renault shit,,,,,,

i MRKONJA auto auto vozim od 6. god stari me ucio vozit cim sam mogao sam dosegnuti papucice,,,,,,,,, naravno da nisam sad isao autom neznam ti ja gdje ono ovo po dvoristu prvih par godina i po prtenim putevima al bit je u tome da sam do sada vozio vise od 10 razlicitih auta,,,,,, i da su mi automobili profesija,,,,, i sfe kontas,,,,,,,
speedy-3 je offline