View Single Post
Staro 06.03.2015., 23:16   #2369
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Al stvarno kakve gluposti vi Realovci nađete da se poserete na sve kod kojih ne vlada takva zadrtost glede jednog kluba te što sve što vam ne paše odmah shvaćate osobno, najgore od svega što vam se milije svađat sa ekipom na forumu zbog kluba na čijem stadionu nikad u životu niste bili niti ste ga gledali uživo (a da nije na Maksimiru u LP pred koju godinu) nego da ušparate koju kunu i odete na Abu Dabi Santijago Bernabeu, makar u obilazak stadiona. A o argumentiranoj raspravi da ne pričamo jer niti znate argument primiti niti argument dati ala rang 7. razreda "moj klub je najbolji jer ja navijam za njega". Bravo.

Vidiš kako sam neugodan i kako je bezveze kad se generaliziraju stvari? Ne vidiš? Sad opet pročitaj svoj post, pa moj, pa ćeš vidjeti da su ISTI. I jednako neugodni i jednako bahati i jednako balavi. Ako se ne možeš normalno razgovarati, onda se nemoj ni upuštati u rasprave.

Mirkec, malo si mi previše namastrubiran. Opusti se malo... i probaj shvatiti poantu priče. Bit će ti lakše.
Real je mogao lijepo na konto ovoga staviti ohoho milijuna eura i ispasti pobjednik u cijeloj priči, ali eto, nije. No navodno još postoji opcija da se susret tamo i odigra jer nema službenog demanta

FYI, nisam "Barcelonaš"

No dobro, dosta spamare

Sutra Bilbao - RMA. Jasno, navijam za svoje. Smijem li? Bit će čupavo, vjerojatno čista dvojka, no nikad se ne zna... Protiv Villareala je Real igrao bez glave i ako se ponovi tako nešto, Bilbao imaš šanse, ako ništa teorecke. Barem su sada rasterećeni, iz EL su ispali, a finale Kupa Kralja je daaaalekoooo.
bit ce i vise nego cupavo,jer s ovakvim veznim redom,ne vidim neku promjenu u odnosu na tekmu s Villom!
Dobro,nemamo se razloga ovdje prepucavati oko gluparija,ja na to sve gledam kao lagano pikanje,nema tu zle krvi,bar ne s moje strane.A mislim isto i za ostale!
Zato ovaj podforum i postoji!