Citiraj:
Autor Drug Brko
Ali ja, što? Meni je normalno da se kup jedne države igra u glavnom gradu, pogotovo ako je još i nazvan Kup Kralja. I Katalonija i Baskija su POKRAJNE u Španjolskoj kojima je Madrid glavni grad. U kojem stoluje kralj, isti onaj čiji je kup.
Nadalje, komentar da su Bilbao i Barcelona prćije može izvaliti netko tko nikad nije bio u Barceloni i Bilbau tj rijetko je napuštao svoj grad/selo
(a da nije ekskurzija u pitanju).
Nisam napisao post da bi se ti i tvoja 2 pajdaša po realu našli uvređeni i isprovocirani nego čisto da izrazim mišljenje da se očito radi o kompleksima. Jer da ih nemaju, rekli bi "evo vam stadion i igrajte, BNK. Samo pare unapred i to je to."
Ovako, sipate tu neka opravdanja i razloge, vučete neizvedive paralele sa nekim Šahtjorom i CSKA moskvom koji nisu ista država... mislim stvarno.
Što se ulaznica tiče, dogovoreno je 50-50. Dakle, Real samo može od toga pobrat pare. A sad još recite da Real ne prodaje svoj ugled pa da imamo potpunu sliku.
Hala... 2, HS Produkt Karlovac. I EOD od mene na tu temu.
|
Ufff što sam se uvrijedio ^^
Dobro, krivi primjer. Ali sam zato dao dobar drugi sa Banja Lukom, pošto RS nije priznata međunarodno.

Mene iskreno zaboli gdje će igrati, ako Real neda-neda. Što sad. Zašto bi dao? Ne bi ni ja dao, eto i šta sad