View Single Post
Staro 05.03.2015., 21:45   #4717
matija.gubec
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Sorry, ja sam mislio primarno na kvalitetu audio izlaza, on mi je važan jer koristim smartphone kao audio player barem dva sata dnevno.
U vezi snimanja, Titanium Recorder možda može snimati u najvišoj kvaliteti, ali opet ostaje pitanje kvalitete ugrađenog mikrofona i predpojačala.
Pozdrav, iako je Dakok odgovorio, ali u šiframa, evo i moje objektivne procjene Coolpad F1 izlaza za sluške

Vlasnik sam dotičnog moba i Sansa clip zip MP3 playera (ako malo proguglate lako ćete naći kako je to best bang for buck MP3 player na kugli zemaljskoj, osim što čita sve žive formate zvuk mu je super za cijenu, vlasnik sam i Sony A serije MP3-a i tu su negdje po zvuku, mala prednost Sony-u doduše, ali mala).

Uglavnom zvuk sa Coolpada je daleko bolji nego na oba playera, testirano sa Sennheiser CX 300 II sluškama (samo te imam). Nisam puno slušao muziku na Coolpadu jer više volim standalone playere zbog baterije na mobu, ali koliko je koštao Sony (cca 1200 kn) definitivno bi u današnje vrijeme uzeo F1 i koristio ga samo za slušanje muzike bez SIM-a obzirom da koštaju slično a F1 je bolji. To što je uz to i mob mu je svakako plus

Nisam audiofil, dapače dosta me majka priroda okrljaštila u pogledu sluha, ali to tek govori o drastičnoj razlici gore navedenoj ako sam ju ja uspio primjetiti

ROM je jonzalvo.

Pozz svima i uživajte u vikendu
matija.gubec je offline