Citiraj:
Autor coconut
Signal je još uvijek bolji nego kod SpeedToucha. On je imao jednu antenu od 2dB, a ovaj ima 2 i jačinu od 3dB.
|
Frend je u susjednoj šestici dobio novi vdsl router ZyXEL VMG5313, išao sam danas kod njega sa svojim SX763. Router mu se nalazi u sobi.
Kuhinja, jedva jedna točkica signala i s tabletom i s mobitelom, gubi signal.
Na balkonu nema signala, wc jedva uz pucanja.
Dok signal SX-a 763 ide puno dalje. Čak i na balkonu ima jednu točkicu i cijeli stan je pokriven a i nešto izvan stana. ZyXELu 5313 nije problem ni pozicija, kanal wi-fija već jednostavno ima slabiji signal, antenu.
Možda ima bolji signal od SpeedToucha ali nema od SX-a 763.
Btw može mi netko pametan interpretirati ovaj odgovor Iskona;
Poštovani,
promjena za uslugu Iskon DUO Hit 20 je zatražena 26.2.2015 s obzirom da centrala KOZALA je 20.2.2015 postala dostupna za isporuku usluga većih brzina.
Rok za promjenu paketa na uslugu veće brzine je 15 radnih dana i isti će završiti 19.3.2015.
Prema centrali je poslan zahtjev za osposobljavanje Vašeg telefonskog priključka za isporuku usluge većih brzina, nakon što dobijemo odgovor da je isto učinjeno, prema Vama će putem dostavne službe Overseas biti poslana oprema. Oprema je konfigurirana tako da podržava rad usluga većih brzina. Navedena procedura ista je za sve korisnike.
Ja opet ne shvaćam. Možda sam glup ali ne shvaćam.
Znači mene netko na centrali Kozala mora "osposobiti" (što to znači- aktivirati vdsl?) pa tek nakon toga meni dolazi router?