View Single Post
Staro 05.03.2015., 14:46   #259
sibica
Premium
Moj komp

sibica's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Agramservis-kvaliteta, tj. nekvaliteta servisa

Nije moj mob,ali je curin pa evo koliko su kvalitetni u otklanjanju kvara. Mobitel je HTC Desire 300. Još uvijek je pod garancijom. Citirati ću dopis koji im planira poslati uz mobitel, a dobro bi mi došao bilo koji vaš savjet koji bi nas uputio na neki zakon i prava potrošača jer mislim kako je ovo već prevršilo svaku mjeru.
Citiram:" Mobitel poslan 4 puta na servis kod Vas, sada peti put.
Detaljno opis greške i razloge slanja mobitela:

1. 01. 08. 2014. mobitel je poslan na servis jer dok bi pričala, veza bi se gubila, razgovor bi se prekidao, ali ne doslovno, već me ta osoba ne bi čula, niti ja nju, a razgovor bi po minutama i sekundama tekao normalno.
Na vašem nalogu je pisalo da greška NIJE UOČENA. Greška se opet pojavila nakon povratka sa servisa, što znači da niste popravili.

2. oko 20.8.2014. Opet vraćam mobitel na servis, sad odjednom uočavate kvar, ubacujete novi software. Mobitel se sad ne gasi pri svakom razgovoru, gasi se pri svakom drugom-trećem. Teoretski radi bolje nego prije servisa, ali daleko od toga da je popravljen.

3. 23. 01. 2015.mobitel je poslan na servis zbog toga što se sam od sebe ugasio, i nije se upalio više. Probali smo "hard" factory reset, ali nije pomoglo.
Zamijenili ste matičnu ploču i mobitel se najnormalnije upalio, ali od onda ne radi prednja kamera niti touch screen.
Na nalogu je pisalo kako je mobitel testiran te radi ispravno, no vidim da ga niste dobro testirali npr. po tome što kamera ne radi ( prednja). Dakle, kad se otvori obična kamera, ona radi, ali kad se otvori prednja, crna je slika, i kad se stisne na „Fotografiraj“ izbaci Kameru na početni zaslon, odnosno "meni".

4.. 12. 02. 2015. mobitel je poslan na servis zbog prednje kamere i zbog blokiranja touch screena. Također, uz mobitel, vam je bio dostavljen i dopis u kojem su detaljno opisani problemi. Nakon što mi je mobitel vraćen u nalogu piše kako je zamijenjen touch screen. Bilo mi je čudno zašto u nalogu ne navodite kako ste promijenili i kameru koja ne radi, ali sam se vrlo brzo uvjerila kako istu uopće niste provjerili. Dakle, iako sam naglasila kako ne rade NI touch NI kamera, popravili ste samo touch.

5. I to nije sve...Kao u Top Shopu..Nakon puna dva dana korištenja i nakon što sam obavila čak 4 poziva (!), opet se ponavlja problem sa početka priče. Opet se pri razgovoru gubi zvuk. Veza ne puca, ali ili ja ne čujem svog sugovornika ili oni ne čuju mene.

Kako mi mobitel još uvijek niste popravili, molim Vas da mi date zamjenski novi uređaj približno iste kategorije jer niti jedan od ovih kvarova koje ste vi (uglavnom djelomično uspješno popravili ili uopće niste popravili) nije bio uzrokovan mojom krivnjom već lošom kvalitetom uređaja..
sibica je offline   Reply With Quote