Citiraj:
Autor zvonac
Kaj frend veli za bateriju?
Pa kolko čitam recenzije, baterija je čak i malo iznad prosjeka..
Proc je štedljiv a i dost je povelika za svoje specke...
|
Ja imam Lumiu 730 koja je praktički isti phone ali s Dual SIM opcijom i bez 4G-a.
Otkad su mi na Lumii prestale raditi slušalice (koje su bile sa Xperie U - razlog nepoznat jer te slušalice i dalje rade na kompu, a na Lumii mi rade bilo koje druge slušalice

) ne slušam više muziku pa baterija zna trajati i od dan i po do dva. Mobitel ne šteka nimalo, može se i igrati na njemu, iako više ne igram ništa (to je bila fora prva 2 mjeseca). Multitasking nije problem, ekran je odličan (rezolucija je taman i sam ekran je vrlo kvalitetan, te se pod suncem, ukoliko se brightness stavi na high, sve vidi zadovoljavajuće), a samo kućište od mobitela je čvrsto i mislim da ti tempered glass i neka futrola nije must buy, osim ako su ti inače ruke skliske

(pao mi je s metar i po visine na pločnik i mobitel je dobio jednu mini ogrebotinu sa stražnje strane kućišta, vidljivu jedino ako uzmeš mobitel, okreneš ga i približiš oku na 10 cm).
Veličina ekrana je max koji ja osobno toleriram, mobitel mi stane nekako u jednu ruku, iako je s dvije tipkanje puno ugodnije (uzmi u obzir da imam prilično male ruke za tipa od metar 85). Najteže mi je bilo naviknuti se na tipkanje, i još nisam sto posto naviknut, pa bih to naveo kao neki mali minus. Sve ostalo mi se sviđa i u skladu je s mojim potrebama (lagana sinkronizacija s mailovima, fantastična kamera sa obje strane, dobra podrška za social-networking aplikacije, OFFICE paket, Adobe Reader etc.)
Uglavnom, nakon Xperie U ovo je preporod, najviše zbog toga što je mobitel imun na štekanje, i da opet kupujem mobitel opet bih otišao na WP, ili iPhone ukoliko mi je džep dublji.
NHF za android usere, ali androidi su prevelika tlaka.