View Single Post
Staro 05.03.2015., 13:51   #1454
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Već jedno tjedan i pol osjećam nešto čudno u predjelu desne strane leđa, od sredine prema ramenu. Osjećaj je kao da me prolazi jeza, nema boli, nema napetosti, samo ta jeza, kao kad vam je hladno pa se naježite, e meni je to konstantno. Traje skoro cijeli dan, od jutra do treninga. I to svaki drugi dan (otprilike onaj dan kada imam bezeciran trening), dok na dan odmora toga nema. Da li je ovdje mjesto za paniku ili da ignoriram?
Iskreno nemam pojma, ako ništa drugo pitaj nekog doktora ili svoju doktoricu/ora opće prakse.

Btw. osobni rekord, 160kg mrtvo dizanje 2 puta dignuo Mogao sam još, ali nisam htio pretjerivati. Treba postepeno podizati težinu, a i ostaviti ego kod kuće.

Evo samo jedan od mase primjera kako ljudi nabijaju kilažu npr. ova vježba za ramena, na ovoj vježbi je cilj izolirati mišići, a ovdje masa ljudi nabija kilažu i radi nepotrebni momentum te samim time ne pogađa mišić kako bi trebalo i koji bi trebao, te bi isto tako trebalo raditi kontrolirane pokrete, a ne mahati rukama kao ptica u strahu xD

Malo dajem primjer kad vidim kako ljudi rade, i sam sam prije radio slične greške. Mislim da ovakvi savjeti koje sam i sam dobivao od nekad profesionalnih bodybuildera mogu pomoći da bolje i brže napredujete.

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 05.03.2015. u 14:03.
Mogy je offline   Reply With Quote