Citiraj:
Autor Guls
Već jedno tjedan i pol osjećam nešto čudno u predjelu desne strane leđa, od sredine prema ramenu. Osjećaj je kao da me prolazi jeza, nema boli, nema napetosti, samo ta jeza, kao kad vam je hladno pa se naježite, e meni je to konstantno. Traje skoro cijeli dan, od jutra do treninga. I to svaki drugi dan (otprilike onaj dan kada imam bezeciran trening), dok na dan odmora toga nema. Da li je ovdje mjesto za paniku ili da ignoriram?
|
Iskreno nemam pojma, ako ništa drugo pitaj nekog doktora ili svoju doktoricu/ora opće prakse.
Btw. osobni rekord, 160kg mrtvo dizanje 2 puta dignuo

Mogao sam još, ali nisam htio pretjerivati. Treba postepeno podizati težinu, a i ostaviti ego kod kuće.
Evo samo jedan od mase primjera kako ljudi nabijaju kilažu npr.
ova vježba za ramena, na ovoj vježbi je cilj izolirati mišići, a ovdje masa ljudi nabija kilažu i radi nepotrebni momentum te samim time ne pogađa mišić kako bi trebalo i koji bi trebao, te bi isto tako trebalo raditi kontrolirane pokrete, a ne mahati rukama kao ptica u strahu xD
Malo dajem primjer kad vidim kako ljudi rade, i sam sam prije radio slične greške. Mislim da ovakvi savjeti koje sam i sam dobivao od nekad profesionalnih bodybuildera mogu pomoći da bolje i brže napredujete.