Citiraj:
Autor Hawker
Vozio sam dosad velik broj tenkova,imam 23 desetke. Jedini tenkovi koji imaju pocasno mjesto u garazi i nikad nisu u opasnosti da budu prodani su E75 i E50M.
Pogotovo E75.
Sto se tice IS-7 neces nikad postic top speed osim nizbrdo.
|
Ni IS-8 ne postiže top speed osim nizbrdo. Ali fino ide za hevy-a. T9 su jedino brži francuzi, ali nikako me ne privlači autoloader swiss cheeze
Sad si me zainteresirao za E50M. Da li si vozio i T-54 pa da mi iz prve ruke kažeš prednosti i mane jednog naspram drugog? T-54 ću sigurno uzeti, a možda bi i E50M ako me zainteresira i ako nije predosadan grind.
Sad mi je malo žao što se nisam ovdje uključio odmah nakon prvog T6 tenka. Mogao sam preskočiti dosta bespotrebnog grindanja.
A najbolji mogući savjet na koji sam naišao je da do 5k bitaka igrači uopće nebi trebali razmišljati o kupovini T10 tenka

Uopće nisam imao dojam kad sam počeo igrati koliko je kompleksna igra i koliko je različit feel tenka ovisno o stilu igre u odnosu na reviewe tenkova i linija.
E i da te odmah pitam za arty, da nas odmah obojcu popljuju na brzinu

Igram US arty jer sam mogao odmah na T5 sa US light-ova. Uzeo sam čisto da probam i svidjelo mi se. Sad sam na m43. Više/manje sam zadovoljan tenkom, malo je neprecizniji od M12 ali ima dobar punch zato. Nedavno sam probao od frenda G.W. Panther T7 i ta arty je sniper. Brutalno precizna. Ono kaj sam tebe htio pitat je što igraš od arty-a i ako igraš švabe i da li su i viši tierovi toliko precizni? Koliko sam pronašao Amere krasi dobar punch i imaju fini arc, isto M53/55 može poprilično skretat s kupolom i nju ću sigurno isprobat, ali ne bih se zaletavao istraživat njemce od početka ako su od T8 na dalje meh kako se dosta piše po tutorialima??