moje iskustvo sa iskonom a tek su me jučer uključili
znači jučer ujutro se ustao bla bla, vidim router se pokušava spojiti, rekao isključili optimu, i počnem pripremati iskonov router, stiže sms da sam prebačen na iskon
i resetiram router, gledam malo po opcijama, i ne spaja se na net uopće, a ni telefon ne radi, i nazovem 0800, javi se neka gospođica, objasnim šta je, i nakon jedno 5 resetiranja i sa čačkalicom i sa 5-6 puta on off router proradi internet
i rekao odlično, probam sad telefon, ne radi, u međuvremenu sam morao otići, i popodne se vratim kući i vidim telefon još ne radi, nazovem opet 0800, javi se sad neki lik, kaže ajmo opet reset bla bla, i kaže vidim grešku koju je napravila gospođica i eto proradi telefon
prije toga sam ja već skužio da je signal wifija katafakingstrofa, znači ni 5 metara i 2 zida i no signal i usput pitam lika i za to, kaže probat će nešto pojačati, i naravno vidim ja da nema kruha od toga
i opet mi vrag nije dao mira, i nazovem i pitam šta bi ja trebao sa tim wifijem, kaže mi garantiramo 15 metara vidljive udaljenosti, i kao javit će ekipi za pojačati signal pa će se oni javiti
i znajući sklonosti rvackih korisničkih službi, znao sam da ću čekati sigurno jedno 10 dana
i nakon jedno skinutih 100 bogova, odem u trgovinu po novi kabel za provući od tavana do utičnice, novu utičnicu i štemaj miško novu utičnicu na drugom kraju kuće, da približim router i nakon malo cirkusa po kući sad sam dovukao router bliže
inače sam prošli tjedan promijenio ovu staru instalaciju, stavio nove kablove, utičnicu itd itd da ne bi bilo da se ograde to je do vas
to je moj početak sa iskonom, jedan vrlo zadovoljni korisnik od početka