View Single Post
Staro 04.03.2015., 21:12   #8462
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
Thx, iskreno ni Pershing ni Patton T9 mi nisu nikako legli. Iako mi je Patton bio malo bolji i imao sam dobrih rundi s njim, ali nikako mi ne paše da imam med-a velikog ko hevy i iako je okretan nije baš brz. Jedino kaj mi je bilo dobro na oba tenka je depresija i on the run preciznost. Ovo kaj si ti nabrojao me baš i peklo kod njega. Najgore mi bilo kad se u rundi desi da naletim na T-54 i ovaj me skoro svaki put odere ko Hercegovac janje kad kupi novi mercedes
Frend ima T-54, probao sam ga malo i na prvu mi je legao. Sad ću njega istražit pa da vidim na malo više bitki kakav je.
Ja volim supportat teške dok mogu, pa vjerojatno i moj stil igre razlog zašto mi Patton i Pershing baš ne leže. Njih sam prve krenuo istraživat, a nisam iz početka ni imao predodžbu što i kako će mi odgovarat.
Protiv T-54 koji se samo zaleti i klikće po tebi dok ne crkneš se ne može mnogo napraviti, osim ako nisi i ti u T-54 ili E50.

Supportat teškaše ne znači gurati se s njima na prvom ćošku i primati hitce.
Nego sjediti fino iza svog teškaša i čekati da on primi metak, pa izviriti i blapnuti protivnika za 400 dok puni. I Patton, a bome i Chi-Ri su savršeni za te stvari. S Chi-Ri-om napraviš 800 dmga prije nego što npr. protivnički IS napuni.
  Reply With Quote