Citiraj:
Autor Nybelung
-cut
Broj gore-dole, nebitno.  Premium STA je loš tenk. Ako si vidio dobrog igrača u njemu to ne znači da je tenk dobar. Imaš mnogo boljih stvari na koje možeš potrošiti eure.
Pershing je brutalan tenk. Ako ti se Pershing ne sviđa onda o Japancima uopće ne trebaš razmišljati. Svi Japanci od 5. do 9. tiera su čisto inferiorni Amerikancima.
M48 Patton mi je prvi tier 10 med.  Provozam ga nekad, solidan je tenk za randome, ali da moram opet grindati sve iz početka mislim da ne bi išao dalje od Pershinga. Lošiji je od Rusa u smislu da je lošiji tip mediuma. Bez kamuflaže i oklopa na kupoli se dosta teže solo preokreću tier 10 partije. 
|
Thx, iskreno ni Pershing ni Patton T9 mi nisu nikako legli. Iako mi je Patton bio malo bolji i imao sam dobrih rundi s njim, ali nikako mi ne paše da imam med-a velikog ko hevy i iako je okretan nije baš brz. Jedino kaj mi je bilo dobro na oba tenka je depresija i on the run preciznost. Ovo kaj si ti nabrojao me baš i peklo kod njega. Najgore mi bilo kad se u rundi desi da naletim na T-54 i ovaj me skoro svaki put odere ko Hercegovac janje kad kupi novi mercedes
Frend ima T-54, probao sam ga malo i na prvu mi je legao. Sad ću njega istražit pa da vidim na malo više bitki kakav je.
Ja volim supportat teške dok mogu, pa vjerojatno i moj stil igre razlog zašto mi Patton i Pershing baš ne leže. Njih sam prve krenuo istraživat, a nisam iz početka ni imao predodžbu što i kako će mi odgovarat.