Citiraj:
Autor e-one
Ja sam dobio dojam iz igre da je taj STA-1 full dobar tenk, nisam ga imao ali u borbi vidim da ekipa lijepo igra s njim. Imao sam Pershinga i otvorio tu granu do T10, M4 mi je jedan od najdražih tenkova, pogotovo zbog prebrutalnog topa za svoj tier. Pattona 10ku nisam htio kupovat jer su mi med Ameri do T7 bili odlični,a od T8 nadalje užas za igrat. Jako veliki za med tenkove, a poprilično mekani. Puno slabija mobilnost od Rusa npr. Navodno je M48a1 bio OP prije pa su ga brutalno nerfali? Da li si ti igrao M48A1 pa da mi iz prve ruke kažeš kakav je?
Edit: zanemari dio o STA-1, zamjenio sam ga sa STA-2 
|
Broj gore-dole, nebitno.  Premium STA je loš tenk. Ako si vidio dobrog igrača u njemu to ne znači da je tenk dobar. Imaš mnogo boljih stvari na koje možeš potrošiti eure.
Pershing je brutalan tenk. Ako ti se Pershing ne sviđa onda o Japancima uopće ne trebaš razmišljati. Svi Japanci od 5. do 9. tiera su čisto inferiorni Amerikancima.
M48 Patton mi je prvi tier 10 med.  Provozam ga nekad, solidan je tenk za randome, ali da moram opet grindati sve iz početka mislim da ne bi išao dalje od Pershinga. Lošiji je od Rusa u smislu da je lošiji tip mediuma. Bez kamuflaže i oklopa na kupoli se dosta teže solo preokreću tier 10 partije.  -->
Citiraj:
Autor buljo
Chi ri je spor i OGROMAN, tenk bez armora.
Jedini tenk koji valja od japanaca od tier 1-7 je 5, ostali su sranje. 
|
Očito nisi igrao tier 4 lighta. Kažem ti, Ke-Ho je najbolji Japanac. Manji je tier od Chi-Nu-a, okretniji je, ima bolji camo, sitan je, ima veći DPM, a isto ima -10° depresije.
Pa svi su Japanci do STB-a spori i bez oklopa, u usporedbi sa ostalim nacijama. A nije baš TOLIKO golem. Velik jeste, ali nije toliko velik da bi bio neigriv osim kad ne kampuje iza kuće, kao WT100.
Evo ga pored Hellcata:
Citiraj:
Autor e-one
Ja sam dobio dojam iz igre da je taj STA-1 full dobar tenk, nisam ga imao ali u borbi vidim da ekipa lijepo igra s njim. Imao sam Pershinga i otvorio tu granu do T10, M4 mi je jedan od najdražih tenkova, pogotovo zbog prebrutalnog topa za svoj tier. Pattona 10ku nisam htio kupovat jer su mi med Ameri do T7 bili odlični,a od T8 nadalje užas za igrat. Jako veliki za med tenkove, a poprilično mekani. Puno slabija mobilnost od Rusa npr. Navodno je M48a1 bio OP prije pa su ga brutalno nerfali? Da li si ti igrao M48A1 pa da mi iz prve ruke kažeš kakav je?
Edit: zanemari dio o STA-1, zamjenio sam ga sa STA-2 
|
Broj gore-dole, nebitno.  Premium STA je loš tenk. Ako si vidio dobrog igrača u njemu to ne znači da je tenk dobar. Imaš mnogo boljih stvari na koje možeš potrošiti eure.
Pershing je brutalan tenk. Ako ti se Pershing ne sviđa onda o Japancima uopće ne trebaš razmišljati. Svi Japanci od 5. do 9. tiera su čisto inferiorni Amerikancima.
M48 Patton mi je prvi tier 10 med.  Provozam ga nekad, solidan je tenk za randome, ali da moram opet grindati sve iz početka mislim da ne bi išao dalje od Pershinga. Lošiji je od Rusa u smislu da je lošiji tip mediuma. Bez kamuflaže i oklopa na kupoli se dosta teže solo preokreću tier 10 partije. 
|