Citiraj:
Autor karabaja
Zahvaljujući tebi i tftcentralu sam se odlučio i, prije dva tjedna, kupio 2415. Jako sam zadovoljan.
Skoro 3k kn, ali vrijedi. Imao sam ga prilike usporediti live s 2412 i puno znači tih 120px više. Živ bih se pojeo da sam uzeo 2412.
Međutim, na 2415 u dnu ekrana imam blago zatamnjenje visine 1 cm. Nije drastično, ali se vidi. Kao svojevrsna sjena koji je na dnu najjača, pa se smanjuje. Probat ću to fotografirati. Ne znam je li to OK, a ne da mi se ići to sad reklamirati.
|
Ja sam svoj ugrabio 19.12. prošle godine za nešto manje od 2500 kn. Vidim da je cijena u istoj trgovini gdje sam ga kupio danas za oko 150 kn veća, pa znači da sam dobro pogodio prije nego je dolar krenuo rasti
Meni tih 120px više također puno koristi dok radim, a ne osjećam ih kao neki nedostatak u igrama.
Još jedan kolega koji ga je nedavno kupio je imao malih problema s monitorom -
glow u jednom kutu - pa me pitao javlja li se isto i kod mene. Za sada nemam ništa takvog za prijaviti. Najbolje je da okačiš sliku na odgovarajućoj temi, pa ćeš onda dobiti mišljenja treba li reklamirati ili ne. Kužim to da ti se ne da natezati s reklamacijama, ali osobno bih za te novce htio ili savršen proizvod ili zamjenu za novi ili pak povrat novca, bez obzira na to što se radi o nečemu što te možda ne ometa u radu (mene bi takvo što psihički izjedalo

).
Citiraj:
Autor Rista
Bilo bi ti lakse kad bi ti netko kasnije ukazao da 2412 ima istu rezoluciju 
|
Njegova dvojba je bila između U2414H i U2415