View Single Post
Staro 04.03.2015., 12:03   #4648
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Oj ekipa, evo danas se Iskona vracam na t-com na ovaj 10/0.64mbit net i dobio sam samoinstalirajuci paket sa nekim ADB ruter/modemom. Citao malo izmedju ostalog i na ovom forumu i prosla me jeza od komentara o ucestalom gubitku konekcije (sa Kasdom mi se ovo desavalo valjda 100 puta dnevno, i izludjivalo me!), problemima sa PSNom i online igranje i slicno. Inace dosada sam imao Siemens 763 i nikada nikakvih problema (crkla 2 UTP utora, ali posto ih ima 4, sve 5 )
Moje pitanje je: dali mogu ja prikacit svoj ruter/modem (frend mi nudi za 0kn neki Ciscov...ili jo to samo certifikat, nebitno), unest podatke i sibat ili moram koristit ove njihove krampove?
Ja imam ADB ruter i nemam nikakvih problema. Imam PS4 i igram online bez ikakvih pucanja veze ili bilo cega.

Mene zanimaju dvije stvari. Naime ruter mi pukne svaku večer tu negdje oko 9 sati, valjda onaj klasični reset svakih 24 sata. E sad, par puta sam probao resetirat ruter ujutro u 7 ili u 5 ili tak neko vrijeme. Ipak mi se nakon par dana ruter opet sam nekako namjesti da se opet oko 21 sat resetira... Kako da si namjestim da mi se resetira svako jutro recimo ?

Druga stvar, meni su jučer isto rekli da nemam uvjete za ovaj Turbo30, ali mi jedan kolega kaže da postoji neki rok (da li je to 4 mjesec ili 6, ne znam) kada bi svi trebali imati tu mogućnost. Jel to stvarno tako ili je to sve njihova volja kada žele i koga žele ?

Zadnje izmijenjeno od: Goranbm. 04.03.2015. u 12:21.
Goranbm je offline   Reply With Quote