View Single Post
Staro 04.03.2015., 00:54   #4644
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Da si citao temu malo vise onda bi znao da se njima ne vjeruje. Jednostavno cekas kaj ces se dogodit jer to kaj oni pricaju su price za malu djecu. Prije bii mali najbolju szk i najbrze rjesavali sve probleme a zadnjih 2-3 su pali na najnize grane. Fuj
Čitam temu od početka jer sam oduvijek na T-comu i znam da nekad shebu ljude ali eto mene baš nešto često shebu.

Što da čekam?
Bogte zarađuju milijarde iliti kako naš ministar kaže "miljarde" a ne mogu zaposliti ljude u SZK koji znaju neki k..

Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Parica je zica od centrale do tvoje kuce/stana. Koliko mislis da ih ima povucenih osim tvoje, neophodne, koju koristis?
Nema ni jedne druge, vjerojatno ni jedne slobodne, a da povuku/postave novu trebas bit ili direktor t-coma ili predsjednik opcine, ili sam to platit.

Zato mi je zao da si nasjeo nekome u SZK koji ti je nastojao prodati uslugu samo da skupi bodove. Ja bi na tvom mjestu ostao na 20 i rjesavao bi se pucanja veze snizavanjem/podesavanjem brzina up/down dok veza ne bude stabilna.
Ok,onda kako se zove ono na što sam spojen u centrali,priključak?Jer me je jednom tamo prebacivao tehničar po tim priključcima prije 2god kad sam imao problema s vezom.

Ostao bih i ja na 20 i nek mi snize malo ako treba da ne puca ali nažalost više ni to ne mogu...

Ako ništa drugo bar je sad sve stabilno pošto ova parica/priključak ili šta več ima dosta lufta do max.
Veki-os je offline   Reply With Quote