View Single Post
Staro 04.03.2015., 00:58   #1990
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
U2412M osobno nisam nikada koristio, no vidio sam da ga mnogo ljudi ima i mišljenja su pretežito pozitivna.

U2415 mi je glavni monitor i definitivno je najbolji monitor koji sam dosad imao. Da se ne ponavljam, možeš pogledati moje postove na ovoj i prethodnoj stranici. Još je samo jedna stvar koju u tim postovima nisam spomenuo: zbog vrlo tankog bezela može biti nezgodno montirati web kameru na njega. Ja imam Logitech C310, koja je prilično malih gabarita, te ako je stavim na monitor, onda od kamere ne vidim mali dio ekrana, pa je zato držim na postolju monitora. Meni osobno to ne smeta jer kameru koristim jednom ili dvaput tjedno, pa mi je nije problem podići gore kad s nekim razgovaram na Skypeu, no nekome tko je dosta koristi to bi moglo predstavljati problem.

HP Z24i sam imao prilike koristiti u nekoliko navrata po par sati. Mislim da je to prekratko da bih mogao donijeti neki konačan sud o njemu. Na prvi pogled bih rekao da je dobar monitor, ali meni osobno malo ružan. Dvoje kolega ga koriste svakodnevno i jako su zadovoljni njime.

Ne znam koliko ti je to ženi bitno, ali U2412M i Z24i nemaju HDMI port, dok U2415 nema VGA port. Također, U2412M i Z24i imaju po 5 USB 2.0 portova, a U2415 ima 6 USB 3.0 portova.

Sva tri monitora su jako dobra za uredski rad i surfanje, no zbog toga što su sva tri 16:10, u Dijablu bi po defaultu moglo biti problema, ali postoji workaround. Prije tog patcha koji spominju sve se bilo u redu na 16:10 monitorima, no prošlo je nešto vremena od kad su teme s linkova bile aktualne, pa su stvari možda i službeno riješene u međuvremenu. Ovo su prve stvari koje mi je Google izbacio, pa predlažem da istražiš još malo detaljnije.
KhongLo je offline   Reply With Quote