Citiraj:
Autor back2quick
najjednostavnije ti je zaprijetit im hakomom. plaćaš 30 a nemaš ni polovicu od tog. i ne pristaj na turbo 20 kad kuja reče da je opet moguće
|
Nemam im se šta prijetiti,plačam 10Mbit-a,to i imam sada a VDSL30 je samo opcija koju mogu imati a i ne moram.
Citiraj:
Autor 1v@n
Ajde malo pripazi na jezičinu. Studenti koje tamo rade, samo čitaju brošure i naravno da je sve moguće jer mora biti moguće. U prodaji ne postoji riječ "ne".
Imaš u ugovoru koliki je garantirani minimum, koji isporučuju. Da mogu garantirati da je u svakom kutu zemlje moguće isporučiti 30, onda bi ti to i pisalo u ugovoru.
Možeš se žaliti upravi vodovoda. Meni su isto pustili 30, pa se rušilo, sve dok nije palo na oko 20 i sad radi stabilno, a cura u službi za korisnike mi nudi 40.
|
Sad bih bio sretan i sa starih 20 ali eto ni to najednom "nije moguče".
Citiraj:
Autor seljak12
pa meni se cini da je tu sve jasno crno na bilo, prvo su te pribacili na Turbo 20 ali to je bilo previse za tvoju paricu (sta se i vidi iz prikazanog SS.a modema), pa ti je kako sam kazes veza pucala.
to sta su u medjuvremenu govorili da mozes na turbo 30 je vjerojatno posljedica lose upucenost korisnicke sluzbe, vjerojatno su posli propisno istestirali paricu i doslo do zakljucka takvog kakav jeste.
VDSL propusnost ti je ista neovisno o tome trazio ti 20 ili 30MB. a ako nemoze 20, onda 30 sigurno ne moze.
e sad, bilo bi lipo da ti mogu pustit 10 ili 15 priko VDSL-a ali to tehnicki i administracijski vjerojatno nije izvedivo.
pokusaj dobit tehnicku sluzbu na telefon pa objasni situaciju, oni ti jedini nesto i znaju tamo
|
Mislim da su od tehničke službe i dobili odgovor da ne mogu više ni na 20 a ni na 30 tako da mislim da mi se njih ne isplati zvati.
Citiraj:
Autor Prezime
Na osnovu cega si mislio-nadao se, da ce te prebacit na bolju paricu? To ne rade nikome, ili vrlo rijetko ako postoji takva mogucnost slobodnih i boljih parica...
|
Na osnovu toga što mi je djelatnica T-coma rekla da mogu imati VDSL30 a logično je da ako moja parica može do 26 da onda moram dobiti drugu paricu,samo što logika,zdrav razum i T-com nažalost ne idu u istu rečenicu.
Jel mi možeš objasniti zbog čega to ne rade nikome ili vrlo rijetko,jel im toliki problem,to im je posao?
I kad bi ja sad mogao dobiti VDSL 20 ili 30,kad nadograde centralu(nekako poboljšaju te parice ili šta li več) ili u idučem stolječu?