Koliko čitanja bez nerazumijevanja, slušanja bez razumijevanja, gluposti i nagađanja.
AN8 Fatal1ty -
Napon memorije je do 2.8V
OTES nije glasan na memoriji a onaj otraga se tako i tako ne pali nikada. Ima zujalicu za NB umjestko koje se može staviti bilo što. Zato jer ima mjesta u izobilju. Ploča ide do 325 MHz, ima sve Rubycon kondenzatore, svjetli ko u Betlehemu.
AN8 Ultra .
Napon memorije je do 3.55V, Q-OTES za NB je pasivan ili se može staviti 80mm vent (nečujno i samo za veliki OC). Može se zamijeniti sa bilo čime jer ima mjesta. Malo manje svjetli od Fatal1ty. Rubycon na ključnim mjestima. Ide do 315 MHz (kod mene i s mojim procom).
Inače su obije identične ploče sa istim layoutom različite boje. Lampice se mogu spojiti manualno (uz dobru volju).
DFI NF4 UltraD -
Zujalica koji treba zamijeniti uz modifikaciju Coolermasterovog pasivca. NE ZALMAN. On ne ide na to. Napon memorije nije za svakoga. Ide u nebo. Korisno za dobre BH-5 ali opasno za neke likove. Dodatna napajanja na ploči su za grafičku. Može se i bez toga. Sve u svemu izvrsna ploča ali nemam povjerenja u nju.
Danas dolazi herr Masni na sučeljavanje. Imamo 4-5 vrsta memorije, 2 ploče, 2 memorije, 2 coolera, hrpu NB cooelra, izobilje materijala i malo vremena. Mislim da nikome ne gori 1 dan dok se ne pokaže što je bolje i jače. Iako mislim da znam kako će to proči. STRPLJENJA MOLIM!
Osim toga, razglabate o nečem što niste isprobali. Kakva je svrha takve diskusije?