View Single Post
Staro 03.03.2015., 18:38   #5428
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ovisi, ak patiš na dizajn i ne smeta ti veličina, G3, ak želiš u globalu kompletan mob kak spada S5.

http://mobiledevicesize.com/compare/#434,417;1
Je, 4mm visine, 2mm širine, 1mm debljine, netko bi rekao totalno zanemarivo, ali bome na tim dimenzijama razlika se vidi i osjeti.
Frend ima G3, ja imam S5, oba imam i previše po rukama i razlika postoji. Možda nekom ko ima veliku šapu bude svejedno, al ja sam 1.80m i imam prosječno velike ruke, i poprilično osjetim razliku u veličini između mobitela. Štoviše, LGOG mi je ono, taman, ideal, 4.7" je mob.
Glupo je i meni ovo da se osjeti razlika u tako malo mm u praksi, ali tak je.

FYI, S5 IMA BOLJU kameru od g3 (pogotovo videosnimanje), IMA BOLJU bateriju od g3 (pogotovo ako puno surfaš na browseru mobu, tu je g3 totalna katastrofa vs s5), IMA IR (koristim ga svakodnevno), i da MANJI je, sitno ali je osjetno manji u ruci. Sve sam ti polinkao i sa gsm arene ako već ne vjeruješ meni koji sam se namrdao svakodnevno na oba moba.

Sve u svemu, da odgovorim konkretno na postavljeno pitanje G3 ili S5, odgovor je jednostavan - stvar ukusa i osobnih preferenci. Razlike su male, oboje su top modeli i nećeš pogriješiti s nijednim.
Ok, i samsung i LG kod tih par mm estetski se toliko ne osjete jer su ovalni pa se to donekle gubi, za razliku od pravokutnog Sonyja di se osjeti svaki milimetar.

Ono koliko sam drndao po oba, G3 mi je ostavio bolji dojam. Iako naravno da S5 nije za bacit. No, TW mi je trn u oku zasada.
Brko je offline