View Single Post
Staro 03.03.2015., 17:46   #8431
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
VR nije toliki problem, nema neke značajne razlike, ali imam osjećaj da je preciznost topa nerfana već prije 2 patcha. Sad je dosta neprecizniji, a možda mi se to samo čini kad se navikneš na slijedeća dva WT-a
Znaci Borisg s VRom (koji nije toliki problem) je ok nikako op, 150 top je katastrofa (ne penetracija 215) nego sugavi shell velocity, znaci ono kad ne mozes pogodit tenk jer moras 100m naprid gadjat.

Sta se tice 128, odigra san prije sve JT128, JT88, JP2, Ferdi, i mogu samo rec da san razocaran. Borisg je meni one trick pony, a to je da ima odlican camo. Sve ostalo pada u vodu kad na 400m redovito faljivas, da ne kazen da accuracy nerf jos vise to naglasava.

IMHO iman solidan WR (62%) i solidan WN8 na njemu 2000, ali uvik nekako podbaci ako je tim los. Jedino se moze navuc nesto na view i na (ne)mobilnost neprijatelja, head on, puno mi je drazi JP2 i Ferdi. JT necu niti spominjat u ovoj klasi jer su laseri.

Generalno accuracy nerf je ubio snipe na 300+ metara jer sa sniperima teze gadja weakove, i iziskiva prem ammo.