View Single Post
Staro 03.03.2015., 15:52   #4628
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Opet problemi s T-com-om...

Imao sam brzinu 4Mbit-a i prebacio se na VDSL 20 ali mi je veza pucala 1-2 puta navečer između 21h i 3h.
Zvao SZK,oni su resetirali liniju( = napravili ništa) i dalje je pucala linija navečer.

Pošto je parica bila malo slabija
i s iskustvom sa prijašnjim pucanjem veze prije godinu dana mislio sam da je bolje da se prebacim na brzinu 10Mbit-a i zatražim VDSL 30 jer če me tako prije prebaciti na bolju paricu nego popraviti ovo pucanje veze.

Zovem SZK i kažu oni da imam mogučnost za brzinu 10 i opciju VDSL30,rekoh OK,može,prebacite me na to uz ugovor na brzinu za 10/kn mjesečno.

Isto veče me prebacuju na brzinu 4Mbit-a(ok rekla je agentica da mora tako iči,prvo nazad na 4 pa na 10 pa VDSL30) ali sad naravno ne radi telefon.
Telefon je proradio sutradan(subota) kad su me prebacili na brzinu 10 preko VDSL-a.

Tu sam več vidio da če biti problema jer ta parica ne može na VDSL30 al sam mislio valjda če me sad prebaciti na drugu paricu za VDSL30.

Zovem u nedjelju da provjerim kad ču biti prebačen na VDSL30 i kaže agentica "vi nemate mogučnost za to",rekoh kako nemam kad ste mi u petak rekli da imam mogučnost?Kaže pa valjda su vam krivo rekli.

Onda se javim službi na FB-u koja odgovara na svako pitanje sa delayem od 10-15min i objasnim im situaciju i kažem da ili me vrate na VDSL-20 i ponište ugovor za brzinu ili neka me na bolju paricu spoje,kažu ne možete na VDSL20,ne postoji mogučnost na priključku a ne mogu ni na VDSL30.

Onda sam im poslao SS da sam sada na VDSL-u pa je bila pauza s njihove stane od pola sata,rekli su da če detaljnije proučiti situaciju i javiti mi se.

Nakon 2 dana dolazi odgovor:
"Pozdrav Vedrane. Dobili smo informaciju kako povratak na Turbo 20 nažalost nije moguć. Anita"

Pošto trenutno nemam više živaca za natezanje s njima i čekanje na svaki odgovor 15min na FB-u zanima me zašto im je TOLIKI PROBLEM prebaciti me na bolju paricu da mogu imati VDSL30 i ZAŠTO me ne mogu vratiti na VDSL20 i malo smanjiti brzine ili nešto drugo podesiti jer mi možda zbog toga puca veza?

I kome se dalje žaliti tamo,nekom "višem" od ovih sa FB-a?
Veki-os je offline   Reply With Quote