takoder sam pogledao crno bijeli svijet. nelose, meni, jer isto tako se mogu poistovjetiti sa tim vremenima prije 2000-e (upravo sto kazes - skupljanja negdje vani, nerijetko zavrsis kod nekoga u kuci / stanu bez kompa / interneta / icega osim kazete i kazetara / ploce ili gramofona), nikada para za neko pederisanje i opijanje u birtijama (samo klupice molim lijepo / ili vec spomenuta necija prebivalista), onaj tko je imao auto je bilo jako cudan jer ima para za auto itd itd........
ali isto moram reci - anica dobra me razocarala, vise glumata nego glumi. i onaj pajzek mi je tu kategorija.
isto, koliko je minus, toliko je plus. jebote, koja god glazba da je cula, to je bilo nesto s novog vala. zaista je samo to tuklo pocetkom '80-tih? mislim, pjesme od parafa i termita i samo cekam satana da puste, onda mi pisem pismo zahvalnice jer se usuduju tako sto pustiti javno

.
ali ono, nisam cuo nista drugo osim punk-rocka (na kojem sam odrastao, pa dobru vecinu generalno repertoara znam), malo preforsirano. i blondie na kraju je usrala sa svojim engleskim u PM, ali ajd........ ima potencijala, pogotovo za domacu produkciju.