View Single Post
Staro 02.03.2015., 23:54   #4622
Nixis
Casual gamer
Moj komp

Nixis's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor microsoft66 Pregled postova
zato i dijele taj disk jer je drlog.moj se razletio nakon 10h lol

al dobro netreba biti cigo, bolje išta nego ništa.na pijacu odmah kao sto je dosad islo i sa onim kamerama,galaxy tabovima,mobitelima itd
Da, bilo koji uređaj da T-com ponudi za produženje UO je smeće, tipičan hr stav. Još bi shvatio da se radi o ZTE, Huawei ili nekim sličnim markama nižeg ranga, ali redovno se dijele Xperije, Galaxy modeli i sada WD HDD, prije je bio i Transcend.

To što se tebi on razletio ne znači da će se svaki razletiti. HDD koji se dijeli je izrazito kvalitetan i recenzije to pokazuju.

Čisto kao primjer, Transcendov 250GB HDD koji sam dobio 2009. još uvijek radi ko podmazan.

No, ljudi su takvi da će i reći da mobitel nevalja jer im se razbio ekran, a zapravo je do njih i njihove neopreznosti.

Što se tiče HDD-a, cijene za produženje UO:

4mbit - 199kn jednokratno
10mbit - 99kn jednokratno

Može se produžiti i na MAX3 paketima. Nema rate dodatne ni nikakvih posebnih uvjeta osim produženja UO i jednokratne cifre.

Također, kao i kod VDSL, proslijedite mi PM i pošaljem vam HDD dok ih još ima, srećom na mom odijelu se još ne nudi aktivno tako da će ga biti sigurno.

Kome nisam odgovorio za VDSL, proslijedite mi PM ponovo, imam 50ak PMova dnevno i teško je sve to pohvatati pogotovo kad odgovaraš i provjeravaš za vrijeme radnog vremena. Isprike zbog ne-odgovora, ako je bilo nekog da sam promašio.
Nixis je offline   Reply With Quote