Citiraj:
Autor kruno11
|
Mob je ženin, nisam se nešto previše koristio njime osim prilikom instalacije novih romova, znam da je baterija jako dobra za taj kapacitet (dan i pol s 4-5 sati ekrana), ekran je dobar (prikaz odličan osim što je osjetljivost malo slabija u odnosu na mi3, što sam već rekao), kvaliteta izrade je dosta dobra (osim što je po mom ukusu presjajan stražnji poklopac), ništa ne škripi i mislim da je dosta čvrst (kažem to zbog toga jer je ženi ispao u više navrata i preživio)! Što se tiče wifi i zvuka kod razgovora ne mogu ti puno pomoći, ali budući da žena dosta razgovara i visi na netu (wifi većinom), a nije se nikad žalila niti na jedno (u pola godine koliko ga ima) mislim da tu nema problema...na mobu je trenutno najnoviji original softver (ver. 1.17) i mob je fluidan bez ikakvih trzavica (barem ove osnovne operacije, za drugo ne znam). Jedno vrijeme je bio instaliran cm11 ali je bio nekakav bug s kamerom (bijele mrlje na slikama) pa sam vratio origonalni softver (iako je za taj cm11 bilo updejtova poslije ali mi se više nije dalo zavrkavati s tim)...
E da, nema 3g na 900 mhz...ali nema problema u gradu (Đakovo), za sela ne znam (mreža je tele2)