View Single Post
Staro 02.03.2015., 20:42   #8422
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Ma ne cese me toliko warpack, ako im je gust neka koriste.

4 partije zaredom Cromwell rastura ali u sve 4 0 artya.

Bulldog je ok, mozda i bolji od T37 ali T37 mi vise lezi. Da doggi ima top ko t37 bio bi ekstra, skoro 5s bez autoloadera, a autoloader sa 33 mi nije napet. Iskreno iman priko 300 partija u T37 i doslovno se znan izivljavat.

Opasno razmisljam od T34 ima li ko da me razuvjeri???
Ma ni mene taj warpack ne dira, sad kad znam koje su mu "funkcije" znam i primjetiti tu i tamo da ga netko ima, naravno da mi je taj odmah na nišanu za svaki slučaj, osim ako bitka ne diktira drugačije

Bulldog je otvoren, i čeka da T37 crew digne 3ći skill do kraja sad kad je elite. Ja sam bio oduševljen Chafffiem i još ga znam odigrat iz gušta, T37 me iznenadio jer se skroz drukčije igra i fakat kak si sam reko poklopi se runda da bude baš iživljavanje s malom kantom (još sam paradajz jer mi win ratio fali 0.5% da ponaranđastim, a i imam tek 5k bitaka pa imam kaj trenirat još). Pogotovo je presmješan onaj autoloader na njemu. 6 kom svake 2 sec i reload mislim 20sec ili tak nešt, a običan top puca 3.06s kod mene. Nema svrhe autoloader nikakve na njemu.

Citiraj:
Autor dejanbinladen Pregled postova
posto ste manje vise svi unicunt ovdje jel bi mi neko htjeo prec LT-14 misiju, dakle bit prvi po iskustvu al imam samo čafija sa full tuningom???

ak nije nekom problem moze se javit za podatke od racuna...
Ma ne treba ti to, uzmi T37 i kad imaš dobar MM samo koristi range i rokaj iz daljine, na manjim tierovima sve skoro prolazi i lako se napravi s njim. S chaffiem je malo teže jer nema tako efikasan top i neda ti vrag da preživiš dovoljno dugo jer ide ko kuga i tjera te da radiš gluposti

Btw kao što gore napisah i ja sam još njubara i nije mi bilo preteško pa ne vjerujem da će biti i tebi
e-one je offline   Reply With Quote