Citiraj:
Autor Nixis
.... Ovo je prije HTC M8.1 ane M9. Uvreda za kupce.
|
Ja upravo mislim suprotno, mislim da bi to konacno mogao biti uredaj koji bi zaista TREBAO VRIJEDITI...
Po meni M9 je jos najbolje sto se moglo vidjet od perjanica razlicitih proizvodaca, ne u smislu trpanja novih tehnologija nego iskljucivo uredaj su ucinili kompletnijim...
Dizajn manje vise isti (kao da to vec nismo vidjeli u samsunga, applea, sony-a itd....) po meni plus ako netko bas pati na to da mu uredaj u ruci kvalitetnije djeluje kad je od metala i stakla, svakako mi je bolja opcija cijeli metalni nego naprijed i straga staklo a po sredini metalni rub...
Iako sam sam vise tezio na stranu plastike radi fleksibilnosti pri slucajnom ispadanju iz ruku i manje brinuo za dizajn..
Novi soc koji bi trebao biti stedljiviji i brzi ali BEZ podizanja rezolucije ekrana i ktome jos povecali kapacitet baterije, u ovome su segmentu pluseve samo naredali po meni jer iskreno koji K... ce ti 35834758345 x 43895389759 reza na 5inca ekranu?
Samo trosenje resursa baterije itd...
Konacno ovu polu prosjecnu 4ultramegajanacupiksel kameru makli i ubacili normalni senzor (naprijed sto je plus), s obzirom da su taj senzor uspjeli softversku postelat da bude dovoljno kvalitetan i bude pa skoro uz bok samsungu i ostatku ekipe (laici ionako nece niti vide razliku) vjerujem da sa ovim 20mpix senzorom nemogu zabrljat nikako...
Zvucnici su ostali, ubacili su jos sd slot, stvarno nevidim manu tome mobitelu nakon 4 zadnje godine....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12